Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Devamı,

-akşam paket gelende oy, kargocu öpem ben seni

4 Beğeni

Müzik: Anonim
Söz uyarlama - beste: @BiblofilYouTube

2 Beğeni

Kesinlikle. :smiley: Ben Kindle aldım geçen sene galiba. Adamı aradım ve dedim ki hemen kargoya verin benim Kindle’mı. Adam on dakikaya kargoya verdi. Ertesi gün sabah kargoya gittim. Kindle yerde duruyordu adam üstüne basıyordu az daha ittirmesem. :smiley: Bugünkü kargoda da bariz bir erkek ayakkabısı topuk izi vardı. :smiley: Kaldı ki ben kargo şubesinin işleyişini bile yakından izledim. Koca mikrodalgayı karpuz gibi atıyorken karşıdaki tutamadı. :rofl:

4 Beğeni

Devamı da var

Hop hopun olsun oğlum
Kitap topun olsun oğlum
Kargonun şube önünde oy
Dik topu gitsin oğlum.

Kitabı yerde toz ede
Kargocu gelmez naz ede
Paket şubenin içinde oy
Bir türlü gelmez nazende.

7 Beğeni

Sözler hazırlanmış, bir forum arkadaşımız da karaoke ile seslendirse 2020’nin hit şarkısı olur.

Aynen :smile: türkücüler göreve

1 Beğeni

D&R‘dan bugün kazandığım mağazalarda geçerli olan 30 tl’lik bonusu kullandım. Seriyi bilmiyordum, 9,95 olunca konusuna baktım, ilgimi çekti, umarım güzeldir :slight_smile:

@Agape gezerken bunu gördüm aklıma sen geldin :joy:

17 Beğeni

Bunu görsen tamam da

cadilar-bayrami-oyuncak-ucan-cadi-figuru-hediyelik-esya-20-cm-24921-500x500

@Agape neden aklına geliyor ki , @Erdal_01 @erdo sen, ben gelmelisin aklına.

7 Beğeni

Ne bileyim içerlemişim herhalde :slight_smile: Nerede kurbağa görsem dönüp geri gidiyorum :smile:

1 Beğeni

Zaten koliyle futbol oynanmış gibiydi. Yarısı için göçmüş kitaplar gözüküyordu.

İlk kitabı bitirirseniz devamı gelir emin olabilirsiniz. Diğer kitaplarına nazaran biraz daha az olay olduğu için yavaş kalabilir. Ancak bir bütün olarak bakarsak gayet iyi.

1 Beğeni

2 Beğeni

Kitabın içindekiler kısmı hariç, birkaç sayfa görüntüleyip paylaşmanız mümkün mü acaba?

@Who_Sametto size zahmet olacak :slight_smile:

1 Beğeni

Fuardan, babilden, kitapyurdundan alınanlar.

17 Beğeni

Plastiğe sarılı olanlar Babil’den sanırım doğru muyum?
@Blackheart Elbette,şuan evde değilim geçince atarım :blush:

2 Beğeni

Ötüken ciltleri güzel görünüyor. Iş bankasından daha kaliteli olduklarını filan okumuştum doğru mudur?

Doğru değil, cilt kapakları deforme olmaya çok uygun. HAY ciltleri ise bez cilt daha dayanıklı.

5 Beğeni

Mighty avengers 1 ve 2yi nereden buldunuz acaba ? Baskıları tükendi diye biliyordum

@Who_Sametto, @akdnz Çizgiromanlar sahaftan alındı pardon onları yazmamışım.

1 Beğeni

Görünüm açısından farklı durdukları doğru fakat @alper hocamın dediği gibi dayanıklılık açısından HAY baskıları daha uzun süre deforme olmadan kitaplıkta duracaktır. Çeviri konusunda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çevirilerin başarılı olduğuna dair duyumlarım o yönde.

3 Beğeni