Tutkal artıklarını saç kurutma makinası ile ısıtıp, kolonyalı bir bez ile kolayca çıkarabilirsiniz, burada bir arkadaş önermişti bu yöntemi.
Trendyol Kırmızı Kedi siparişlerim geldi. Paketleme gayet iyiydi. Kusursuz çıktı içinden kitaplar. Çok uyguna gelmiş oldu.
Benim paketleme aşamasında bile değil ürünlerim.
Benim ikinci alışverişim. Biraz gecikiyor ama geliyor. İkisi de gayet sağlam geldi.
Trendyol siparişlerim. Fiyatlar çok uygun olunca riskli geldi gözüme. Aslında almayı düşündüğüm birkaç kitap daha vardı. Keşke risk budur deyip onları da alsaydım. Başka zamana artık.
Ben tiner kullanıyorum beklemeye gerek yok peçeteye bir kaç damla damlatıyorsun ve istenen bölgeye yavaşça uyguluyorsun hafif bir kokusu oluyor sonra uçup gidiyor.
Stanislaw Lem’ler için okuduğunuzda göze batan hatalar olup olmadığını paylaşabilir misiniz?
PKD’lerden sonra Alfa’yı kara listeme aldım. Hataları not edeceğim bu sefer.
Aynı korkudan ben de 2. baskı beklemem gerekir mi diye meraktayım. Teşekkürler şimdiden.
İkinci baskıda düzeltiliyor mu ki ?
P.K.D.'lerin düzeldiğini sanmıyorum ben sonraki baskılarda da. Eve gidince yine kontrol ederim ama bendekiler ilk baskı değil diye hatırlıyorum, hatalar da oldukça fazla.
Son 3-4 aydır aldığım kitapları kendimce 1-2 nedenden dolayı paylaşmıyordum ama bu ay paylaşmak istedim. Bazı kitapları Ocak ayının sonunda almıştım ama gelmeleri bu ayın 9-10 gibi olduğu için onları da Şubat siparişi sayayım dedim.
İthaki Kidega’dan, Pegasus N11’den HAY’ların bir kısmı BKM’den İş bankası sol tarafta olan kitaplar Trendyol Kırmızı kedi kitapevinden, diğer kitaplar ise Babil’den.
Bunların dışında BKM ve Kitapyurdu siparişlerim gelecek.
Olağan sipariş döneminde bu kadar kitap almazdım ama kampanya denk gelince ve BKM’de bazı HAY kitaplarını eski fiyatlardan görünce sipariş listemde olan kitapları aldım.
Petro ve Cezeri Trendyol’dan, Sezar Babil’den.
Bu arada Cezeri’nin Olağanüstü Makineleri beklediğimden çok daha üstün bir çalışma olmuş. Ben Cezeri müzesinde sergilenen makinelerin fotoğrafları ve elde edilen çizimler ile bunların açıklamaları yer alıyordur diye beklerken baya prestij kitabı niteliğinde bir içerikle karşılaştım.
İçeriğinde dönemin tarihsel bilgilerine ek olarak, Cezeri’nin kendisini ve dönemi betimleyen CGI görseller var. Cezeri’nin kendi çizimleri var. Mekinelerin oijinal çizimlerinden yola çıkılarak hazırlanmış 3D modelleri var. Teknik 3D çizimler var. Üstüne bir de blueprint şeklindeki şemalar var 
Ek olarak bu dahi kişilerin, bizim gibi iş lafa söze gelince mangalda kül bırakmayan ama gerçekte kendi kültürüne sahip çıkıp dünyaya tanıtmaktan tam anlamıyla aciz bir toplumun gölgesinde kalması çok üzücü. Kendisi Diyarbakır’da değilde Avrupa’da doğmuş olsaydı, şu an türlü bilimkurgularda kendisini okuyor, adına çekilen dizileri filmleri seyrediyor olacaktık.
Bir umut sadece benimki. Bir de bundan sonra okuduğum kitaplardaki bariz hataları not alıp ilgili yayınevine göndermeye karar verdim. Belki bu şekilde üstlerinde biraz da olsa bir baskı hissederler ya da motive olurlar. 
Bu gerçek mi?? Ne fena bir durum
Satıcı kimdi, Kırmızı Kedi mi?
Maalesef evet değişimde yapılmıyor iade olacak.