Evet hatırladım, ben de ilk 2 kitabı aldıktan sonra almayı düşünmemiştim ama okuyunca seversem alırım muhtemelen.
50 liralık indirime dayanamadım sonunda siparişi geçtim.Normalde bu ay bir şey almayacaktım ama indirim iyiydi.Burası toplam 85 liraya geldi.
Puanlarımızı kullanalım artık… Kitapyurdu’nda başka bir alışveriş yapma olasılığım çok düşük ondan dolayı onlarda bir şeyim kalmasın 
Eylül ayı siparişlerim böyleydi. Odysseia ciltli halen bulunabiliyorken ve İlyada da amazonda yüksek indirimdeyken ikisini de aldım. Akşam Yemeği yalnızca D&R da kalmıştı. Çek kazan koduyla aldım. Ötedünya serisi kitapyurdu %55 indirimden. Orman kitabı yine kitapyurdunda yüksek indirimdeydi, çizimleri çok güzel.
İdefix.com ve kitapsepeti.com’dan almış olduğum kitaplar…
Şansıma insaflı bir sahaf buldum ve Ölüler’in Dansı’nı 25Tl’ye aldım.(Piyasada ortalama 100 TL) Narnia günlükleri eksiklerimi tamamlıyorum. Uzay Yolu’na da uzun zamandır başlamak istiyordum.
Akşam Yemeği’ne ben de bakıyorum, konusu ilgimi çekmişti. D&R dışı bulursam alırım.
Evet konusu ilgi çekici ayrıca birkaç okuma listesinde de önerildiğini gördüğüm için listeme almıştım. İkinci elde pahalı sanırım D&R’da halen varsa yeminini bozda al.
Kargo bedava kodu falan bulursam alırım.
Ek: Zaten tükenmiş 
Kargo bedava kodu kolaydı da sonuncuyu ben almışım demek ki.
Tek harcamalık bütçem var ve prime indirimlerini bekleyip bu elli TL indirimine girişmiyorum ama pişman olmam umarım. Düz hesap yapınca hicbir şekilde 125 lik sepeti 75 tlye alamam gibime geliyor ama oturup hesaplamaya da üşeniyorum. 
Aynı şekilde tek seferlik bütçem var,bu indirimi es geçtim sizin gibi ama pişman olmayacağımızı umuyorum…
Ben de sizinle aynı durumdayım. Bir aya iki sipariş veremeyeceğim için prime gününü beklemeyi seçtim. Yalnız olmadığımı bilmek güzel.
Bir umut ama şöyle 300 tllik kitabı 100-150’ye almak ne güzel olurdu,değil mi? 
Neil Gaiman Yokyer ve Ara dünya 1-2
Neil Gaiman Babam Süt peşinde
Neil Gaiman Çılgın saç (ben yetmedim çocuğu da bulaştırayım dedim Gaiman’a =))
Bir iki farklı çocuk kitabı daha ve Murakami Tuhaf kütüphane sipariş ettim. Tertemiz, sorunsuz gelmelerini umuyorum…
İlerleyen günler için gelen indirimlere göre şekillenecek minik minicik bir listem var.
Fakat forumda ne eksik biliyor musunuz? Derli toplu, yaş grubuyla birlikte çocuk kitabı önerilerni yahut yergilerini vs paylaşabileceğimiz bir başlık eksik. Mesela dün 7 yaşında oğlum için uygun çizgi roman aradım, bulamadım. Forumda böyle bir başlık olsa büyük ihtimalle birşeyler çıkardı.
(önerisi olan varsa sevinirim) Diyeceksiniz neden sen açmıyorsun o başlığı? Doğru ya neden açmıyorum. 
Ek: Başlığı açtım. İlgilileri buyursun =)
Işte %70 civarı indirim olursa çok hoş olcak. 
Amazon indirimi ile eksik çizgi romanlarımın bir kısmını aldım. Hem %40 indirim hem de ekstra %20 şahane oldu…
Amazon siparişim az önce elime ulaştı. Kitaplardan birisinin kapağında ezilmeler var şu şekilde. Sizce iadelik bir durum mudur?
Ben olsam iade ederim, kullanılmış gibi duruyor bu şekilde.