Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Acele etme Harry Potterlarda 4cü kitabın çıkmasına daha bir yıl varmış :disappointed_relieved::cry:

1 Beğeni

Harry Potter demişken :heart_eyes:
Hepsiexpress ile 2 günde geldi, elime en hızlı ulaşan kargoydu. Çok bir hasar yok kitaplarda. Kitaplığımın en güzel köşesine koyacağım. * Kitaplık da alması lazım ama şu an onu dert etmiyor *

5 Beğeni

üç ciltlik uzumaki serisi. Kitaplar ince kapak olmasına rağmen ek sömizi var.

6 Beğeni

Konudan alakasız ama kitabın ismini görümce aklıma bu video geldi.

5 Beğeni

:joy::joy::joy: Aynen ismi tuhaf ama anlamı sarmal demekmiş okuyup yorum yapacam inş. İyidir.

1 Beğeni

2 sene önce ciltli özel versiyonu çıkmıştı, 80 küsur liraydı ekonomimi bayağı sarsmıştı :joy::joy: Şimdilerde böyle bir eyleme gitseler sanırım 150 liranın altında bir fiyat göremeyiz

1 Beğeni

Aynen ciltli hali güzelmiş ama bulamadım. Adamlarda nasıl bir politika varsa bu özel edisyonları sadece kendi magazalarında satıyorlar alan öyle alıyormuş. Ama bu basımda çok iyi.

1 Beğeni

Her zamanki gibi salaklık yapıp sattım işte :expressionless::expressionless:

1 Beğeni

Letgo’da biri satıyordu, fiyatta belirtmemişti.

Harry Potter’ın yeni kapak resimlerini bir tek ben beğenmiyorum sanırım. Yıllar önce ilk 4 kitabın numaralı özel baskı sürümünü piyasaya sürmüşlerdi. (Sahaflar her zamanki gibi hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar. :slight_smile:) Eski kapak resimli şömizli ve ciltli çok güzel bir setti. Sanırım bir daha öyle bir baskı göremeyeceğiz. :frowning:

İngilizce sürümünde böyle bir seçenek mevcut.

2 Beğeni

Harry Potter kapakları banada çocuksu geliyor daha okumadığım için anlatımını bilmiyorum.Baslarsam hayalkırıklığı yasamam umarım.

1 Beğeni

İçeriğinde sorun olacağını düşünmüyorum. Yine eskiden olduğu gibi YKY basıyor. Ama evet kapaklar dediğiniz gibi çocuksu.

Bu hanginiz? :d

2 Beğeni

Uzumaki güzel seridir. Ha kurgu olarak falan “yuh harika muhteşemmiş” dedirtmez ama yaşattığı atmosfer ve harika çizimleriyle okurken güzel vakit geçirmenizi sağlar…

1 Beğeni

Geçen PTT’den aradılar kargo için

Ben : Alo, buyrun…
Kargocu : Evde misin?

İsim sorma falan yok :joy::joy::joy:

3 Beğeni

Yeri mi bilmiyorum, Kidega’dan ilk defa alışveriş yapıcam deneme olsun. İndirim kodu falan varmış İdefix gibi?

1 Beğeni

Ben okadar kitap aldım bana hiç kod vermedi.

Ödeme yaparken böyle bişey çıktı da o yüzden

Evet memnunum ayın 5i dedimi parayı hemen yaptırıyorlar. Temin hızlı kargolama süper.

zebramo.