Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

@Liliopsida 1 TL’cik için yollamamışlar resmen. :sweat_smile:

@serdarontheroad teşekkür ederim, benim siparişim 100 TL civarıydı da ondan merak ettim, 150’ye tamamlamakla tamamlamamak arasında kalmıştım. :sweat_smile:

4 Beğeni

Ben genel olarak beğendim. Kitaplarla ilgilisi yok, daha çok oyunların içeriğiyle alakalı bir kitap. Çizimleri vs. epey güzel. Eve geçince içeriğinden fotoğraf atabilirim. Çevirisi çok güzel.

1 Beğeni

Yoo dostum hiç kıskanmadım (az sonra çatladı)

2 Beğeni

Böyle şeyler görünce artık 1-2 ayda aldıklarımı toplu toplu atmaya karar verdim yoksa sizle başa çıkamam. :rofl:

2 Beğeni

Benim geldi :slight_smile:

2 Beğeni

O kitabı geçtim, benim siparişim daha bu akşam kargoya verildi. :joy: Herhalde en son benimkini yolladılar, iptal edecekler diye korkmaya başlamıştım artık. :sweat_smile:

2 Beğeni

Benim de 1 hafta oldu herhalde geç verdiler kargoya. Kidega böyle çok aman aman indirim olmadığı sürece kullanacağım bir site değil artık.

2 Beğeni

Ben de aynı şekilde düşünüyorum, Amazon ertesi gün getirirken başka siteleri büyük indirim olmadığı sürece kullanmıyorum zaten. :sweat_smile:

2 Beğeni

Neredeyse 25 yıldır favori yazarım olan King’in son kitabıyla, "Çılgınlığın Ötesi"ne varan kitap alış verişi sorunuma bir süreliğine ara vermiş bulunuyorum.

30 Beğeni

Çatlamak için İrredeemable resimlerini bekliyorum ben de :sweat_smile:

Tez yazımı için son zamanlarda aldıklarım bunlar. Kidegadaki ithaki indirimlerinde aldıklarımı saymazsam hep tez için alışveriş yapmışım. Çok üzüldüm halime :grin:

33 Beğeni

Evet o da canavar gibi gözüküyor. Bu arkadaşı nerden almıştın bu arada arada baksak belki başka düşer? Bir de içeriği nedir 1 demiş kapağında ama hangi ciltler?

2 Beğeni

Pera Mezat’ta prestij kitap müzayedesi vardı, arada sırada oluyor tekrar düşme şansı var. Normalde bir de kabı varmış bu baskının ama maalesef benim aldığımda yok. Sandman Cilt 3’e kadar olan sayılar var içinde.

Anladım, teşekkürler.
Güle güle kullanın.

1 Beğeni

Aldığınız kitaplar çok güzel , bir gün kitaplığınızı da görmek isterim.
Ampirist filozoflar, tanrı anlayışı, dine karşı düşünce tarihi çok güzeldi iyi okumalar :slight_smile:

2 Beğeni

Burada paylaşmıştım kitaplığımı. Gerçi bu eski kaldı biraz. Şimdilerde yeni kitaplık için yer olmadığından kitaplığın üstlerini de doldurdum :sweat_smile: :sweat_smile: Schopenhauer üzerinde tez yazıyorum haliyle konuyla alakalı olacağını düşündüğüm her kitaba, kaynağa ulaşıp okumaya çalışıyorum. Bakalım delirmeden kurtulabilecek miyim bu hengameden :joy:

1 Beğeni

Schopen mi :smiley:
Çok severim . Terry eagleton ben kadar sevmese de.

Kolaylıklar diliyorum :slight_smile:

3 Beğeni

Kidega İthaki alışverişim geldi.Sıfır koruma önlemi ile sadece kutuya koyup göndermişler.

33 Beğeni

Yine sizin kitaplarınız gelmiş. Benim kitaplarım kargoya bile verilmedi. 3 iş günü denilen tedarik süresi de bitti. Dünden beri paketleniyor. Acaba bana sürpriz mi yapacaklar ? :smiley:

Edit : Şimdi verilmiş kargoya.

3 Beğeni

Benim Kidega siparişim de sonunda ulaştı. :star_struck: Kitaplar gerçekten sanki matbaadan direkt gönderilmiş gibi harika. Sadece Vakıf ve İmparatorluk ve Anayurt’un alt kısımlarında hafif vuruklar var ama iadesiyle uğraşamam. :sweat_smile: İthaki %50 indirimi sırasında kitaplara bakarken tamamen tesadüfen Vakıf’ın ön okumasına denk geldim ve okumaya başladım, bitirene kadar da bırakamadım. :joy: Hal böyle olunca Vakıf serisini de alayım, okurum dedim. :upside_down_face: Ayraçlara da bayıldım! :heart_eyes:

26 Beğeni