Son Mühürsüz Evrak

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/son-muhursuz-evrak/

image

Önceki gün akşamın erken saatlerinde başlamış olan yağmur bugün öğlen vaktine kadar durmaksızın olanca şiddetiyle yağmıştı. Savaşın üzerinden dört sene geçmiş olmasına rağmen kendini toparlayamamıştır Mersin şehrinin altyapısı yağmura yenik düşmüş ve şehrin yolları göller ve çamur deryaları arasında paylaşılmıştı. Bu durum göz ardı edilebilirse akşam altı sularında dışarıda güzel bir havanın olduğu söylenebilirdi. Güneş… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Merhaba Eyüp Bey,

Yazım diliniz etkiledi beni. Oluşturduğunuz kurguyu çok beğendim. Özellikle o mistik esintili kuzey tınıları ile hikayenin sonundaki yarı ucu açık belirsizlik tam kararındaydı. Okurken bir sonraki cümlenin ne olacağını merak ederek okudum hep.

Bir kısım hakkında küçük bir eleştirim olacak izninizle,

Feridun ve Yıldız Burun’un ilk diyalogları bana biraz fazla yüzeysel geldi. Feridun’da ki o şaşkınlığı hissedemedim mesela. Yıldız Burun’a verdiği ilk cevap sanki saatlerdir konuşuyorlarmış kadar sakin ve uzunca bir cevap gibi hissettirdi bana. Belki de o kısıma birkaç küçük betimleme eklenmeliydi, bilmiyorum.

Bunu, diyaloğa geçtikleri birkaç cümlede daha hissettim fakat metin bir bütün olarak gayet etkileyiciydi. Okurken çok keyif aldım, umarım sizi buralarda görürüz.

Sevgiler.

Merhabalar,
Hayali dünyada yaşayan hayali bir karakter ile yavan kalan diyaloğu dışında hayal etmesi güzel bir öyküydü. Birde köpeğin yaratma kudreti varken acizliğinin ihanetine bu kadar kolay uğraması garip geldi. Acizliği yerine başka sebepler yüzünden kudretinin sınırı olsaydı daha anlamlı olurdu. Öykünüzü paylaştığınız için çok teşekkürler. :pray: :+1: