Sormanı İstiyorum (Sözlü Video)

Benim için özel anlamı olan bir çalışma

Sor hadi, sor sor; iyi miyim, değil miyim?
Gökte miyim, yoksa yerde miyim? Hala benim mi kalbin
Kayboldum ararken seni; gökyüzünü severdin, yıldızları takip ettin
Ezberledim maviliği… Söyle neden karanlığa sahibim?
Haykırsam şimdi duyar mısın beni? Yoksa kalbine gelmez mi sesim
Rüyalarıma geldiğin gibi güzel misin hala? İtiraf etmeliyim yeniden aşık oluyorum sana
Düşündüğümden fazlasısın, hayalimin ötesine geçti hislerin
Damarlarımda tadın, gözyaşımdaydı duygularım
İnandığım bir yalan mıydın? Yine de karşında darmadağındım

Geçiyor zaman, değişiyor insan
Aynı kalmıyor duygular
Korkular ve kayboluşlar

*Heyecanlandıramıyor kimse beni senin gibi…
Sızamıyorlar içeri
Sahipsiz bıraktım uzatılan tüm elleri
Çevrem saçmaladığımı düşünüyor, kızdırdım herkesi
Nereye kadar gider bu durum inan bilmiyorum
Panzehrini bulamadığım zehirsin, yüksek dozda kullanıyorum
Sonunu bildiğim hikayeyi defalarca okuyorum
Kendimi tanımıyorum, kendimi kandırıyorum, kendimi bulamıyorum
Sahip olduğum anıları hala saklıyorum
Hatıraları tek kalemde silemedim aptal gibi hissediyorum
Yolumuz farklı biliyorum. Hala seni hissediyorum
Bu gece de basit kafiyelerle seni anıyorum
Ama bu gece bu şarkıyla tüm geçmişi açılmamak üzere kilitliyorum

-Koray Verakan-

1 Beğeni

Koray kizmazsan birşey diyeceğim. Ya ses ile görüntü uyuşmuyor. Senkron olayı değil. Senin tipine bakınca dah tok daha gür hatta biraz çatlak bir ses bekliyorum. Ama daha genç bir ses, sanki liseyi temsil ediyor gibi… Yani böyle gömer gibi oldu biraz affet ama sanırım bu iyi birsey :slight_smile:

Ilave;
Sanırım aynı hastayız (35)

Ilave;
Youtube ayna boşluğu açık ara en iyisi halen…

1 Beğeni

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu kayıtta sesim biraz soft kalmış fark ettim, bu gece bunu tekrar kaydetmeyi düşünüyorum. Bu arada yaşım 26 :slight_smile:

1 Beğeni

Videoyu yeni kayıt ile değiştirdim, görselliği de biraz daha çeşitlendirdim. Benim için özel bir kayıt bu :slight_smile:

Bakacagiz öyle mi, daha dinleyemedim. Kurstayim :slight_smile:

Koray geçiyor zaman kısmına kadar beğendim. Ben rap sevmem ona göre dikkate al. Sanki o cümleyi ve sonrasındaki iki cümlelik kısmı , nakarat, başka biri söylemeli kadın sesi veya farklı ses düeti gibi. Oyle hissettim. O kısimdan sonraki döngü gene iyi.

Bu defa ton farketmiş. Ilkine göre daha oturaklı ses.

Bol şans çalışmalarında. Paylaşırsan yine dinler yazarız. :v:

1 Beğeni

Yorumunuz için teşekkür ederim. Köprü kısmını bende tam oturtamadım kafamda, ya boş bırakacaktım ya da kendim bir şey yapacaktım… Bakalım eğer daha uygun bir şekilde düzenlersem o versiyonu paylaşırım. Bundan sonra yapacağım kayıtlar çok daha değişik olacak, brutal vokal tekniği ile güzel şeyler düşünüyorum

1 Beğeni

Dene bakalım :slight_smile: bol sans…

Bu kaydı son kez düzenledim. Nakaratı biraz daha melodik hale getirmeye çalıştım. Artık olduğu gibi bırakacağım…

Koray Bey, bilmiyorum öyle mi ama önce sözleri yazıp sonra "beat"i mi buluyorsunuz? İkisi hiç uyuşmuyor çünkü. Şiiri metin şeklinde okusam daha çok beğenirdim.

Tavsiyem, şiir ritme uymuyorsa metni kısaltmanız. Yani her satırda bir iki kelime çıkarmanız ya da şiire uygun bir beat bulmanız.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu kayıt biraz sıkıntılı oldu ama yorumlarınızı not ediyorum

1 Beğeni