Soru: 154. Sayı Ne Zaman Yayınlanacak?

Aylık Öykü Seçkisi ‘‘Zaman Yolculuğu’’ temalı öyküleri bekliyoruz. Sayın editörler sabır taşımız çatladı :slight_smile:

6 Beğeni

15 günü devirdik sanırım bekleme serüvenimizde hikayeleri beklediğim kadar yeni temayı da merakla bekliyorum.

5 Beğeni

Bu ay öykü gönderen biri olarak ben de sabırsızlıkla bekliyorum :blush: bir sorun mu yaşandı acaba?

3 Beğeni

Başlığı görünce geldi sanıp heyecanlandım. :melting_face:

3 Beğeni

Arkadaşlar gecikmenin kaynağı benim. Ben de bir öyküyle katıldığım için hayattaki şanssızlığım/lanetim bu ayki seçkinin bu kadar gecikmesine neden oldu. Yayınlanmazsa şaşırmayın.

7 Beğeni

Lanetiniz kuvvetini sürdürmeye kararlı gibi görünüyor…

4 Beğeni

Kendinizi üzmeyin. Sizinle bir alakası yok ben ilk defa bu ay öykü gönderdim. Benim şansızlığım azımsanamayacak kadar çokmuş anlamış oldum :grinning:

5 Beğeni

Böylece 155. sayının konusunun “KÖTÜ ŞANS” olmasının gerekliliğini düşünüyorum.

7 Beğeni

Faturayı kendime kesmiştim, neyse ki yalnız değilmişim :slight_smile:

4 Beğeni

2022 World Fantasy Awards kazananları bile açıklandı ama bizim bu ayki sayımız hala ortalarda yok :)) Yarın yeni sayı için öykü gönderim süresinin son gününün üzerinden 3 hafta geçmiş olacak. Bir türlü çözemiyorum neler olduğunu. Acaba öyküler çalındı ya da silindi de bize mi söyleyemiyorlar. Ya da belki de yüzlerce katılımcı olmuştur ve sayın editörlerimiz yetişemiyordur. Bilemiyorum…

2 Beğeni

Neler olduğunu sorabileceğimiz birini bilen vardır elbet diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Arkadaşlar birkaç güne yayınlanacakmış. :slight_smile:

2 Beğeni

Birkaç gün?? Kaç gün acaba bize de söyleseler?

1 Beğeni

Normalde bugün ya da yarın diyebilirim. Tabii aksama olmazsa.

3 Beğeni