Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

Şans yönünden bana benziyor :sweat_smile:

2 Beğeni
8 Beğeni

21 Beğeni

3 Beğeni
3 Beğeni

image
Istanbul (Not Constantinople) yorumlarından.

5 Beğeni

11 Beğeni

Resim yok ama okuduğum bir fıkrayı yazmak istedim :slight_smile:

Bir İngiliz, Bir Fransız bir de bizim Temel sokağa çıkmışlar. Temel ceza yemiş.

11 Beğeni

6 Beğeni

Adsız

9 Beğeni

7 Beğeni

7 Beğeni

Opera Anlık Görüntü_2021-05-07_145328_twitter.com

11 Beğeni

Gelen yorum bak :slight_smile: Dante için bunu diyen diğerlerine neler söyler.

16 Beğeni

Ergendir o gitsin Cin Ali okusun önce… :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

En sevdiğim yorum şekli :smiley:
Bir yazsaydı da okusaydık “Dante’yi geçen Türk” diye :smiley:

3 Beğeni

Ben de gördüm bu yorumu :smiley:

1 Beğeni

Sorsan daha adını düzgün yazamıyor. Noktalama işaretleri falan hak getire ama Dante’den iyi yazar. Bu özgüvenin kaynağı nedir, gerçekten çok merak ediyorum.

10 Beğeni

Genel toplumsal bir sorun, prens ve prenses gibi yetiştirilen nesiller büyüdükçe gerçeği görüyor: Fanusta yaşadığını anlıyor. Gerçeği kabullenecek erdemi haliyle gösteremediği için gerçeğin tüm değerlerini küçümseyerek prens ve prenses mertebesini yalandan çıkmış sayıyor kendini… Bu yerel ve ulusal değerlerin günümüzde küçümsenmesi viral bir durum ki bazı forumlarda neler yazılıyor neler! Ben artık bu insanlara kızmaktan çok üzülüyorum. Kendi dünyalarında Dante, Tolstoy gibi biri olabileceklerini düşünüp akşam olduğunda ekran başına geçerek bağırıp çağıran, ağlayıp duran, aşağılayıp saçmalayan dizileri izlerken çekirdek çitliyorlar. :upside_down_face:

8 Beğeni

O kadar haklı bir yorum ki… Ben bu platformlarda Ursula K. Le Guin, Friedrich Nietzsche, Tolstoy, Yaşar Kemal gibi yazarların eserlerine saydıran o kadar çok kişi gördüm ki asla şaşırmıyorum artık.

3 Beğeni