Siparişim geldi fakat paket boş çıktı ??? @yediyayinlari pic.twitter.com/xrhwCt7lq9
— Ayşe🐛 (@mkedisi1) September 22, 2023
Adem Bey tam bir Muhittin Topalak’mis. Muhittin Topalak, Adem Bey’i görse elini öper tövbe ister. En hakiki orijinalinden bile daha Muhittin Topalak!
Adem Bey! Bu CIA’in işi mi yoksa yakuzasi, Rothschild’i, İlluminati’si alayı sizin peşinde mi?
Çok doğru bir tespit. Orada korsanlar kralı olacağım da deniyor. Böylece Netflix’in hain emeli de gün yüzüne çıkıyor. Korsanlar çağını tekrar başlatmak.
Şu amcalar vaktince toprak olsalar keşke. Full yakıt israfı.
Homofobik değilim ama şunu da merak ediyorum: Yurtdışında, özellikle Avrupa’da eşcinsellik vb. durumlar çok mu fazla? (Not:Yurtdışına hiç gitmedim ve yaşayışları hakkında bir bilgim yok.) Çünkü Netflix orjinal yapımlarında eşcinsel bir ilişki olmayan yapım neredeyse yok. Sebebini bilen var mı?
Kendi düşüncemi söyleyeyim. Bence böyle yaparak durumu biraz yumuşatıp, toplumların/bireylerin bu duruma kabullendirip, hoşgörü göstermelerini sağlamak istiyorlar. Ama bu benim düşüncem tabi. Mesela Şener Şen ile Kenan İmirzalıoğlu’nun birlikte yer aldığı bir film vardı adını unuttum(Filmin adı Kabadayı buldum.). Ama onda rahmetli Rasim Öztekin’in canlandırdığı Sürmeli karakteri vardı ve o karakteri çok sevmiştim.
Ohaaa ben bunu masaüstü fotoğrafım yapmıştım gerçek sanıp.
Bu bir gezegense uydularını merak ettim şimdi bak gece gece .
Bu daha iyiydi -affınıza mağruren-
Odam çemen tutmuyor, wallpaperını kaldırmayınca hocam hiç iyi değil yani öyle demeyin. Etrafta bir iki tuz partikülü de olsaymış yıldız izlenimi veren böyle dümdüz karanlıkta güneşin ergen hali gibi gelmişti nasıl inandım bilmiyorum.
Fena kitledi.
Ben iki kitabı da sipariş ettim. Yerli polisiyeyi elimden geldiğince desteklemeye çalışıyorum. Umarım beğenirim.