Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

1 Beğeni

Kasım ayı indirimleri “roket” olmuş devam ediyor. :slight_smile:

Opera Anlık Görüntü_2023-11-10_124741_twitter.com
Opera Anlık Görüntü_2023-11-10_124757_twitter.com

:slight_smile:

Kasım ayı indirimi için 3000 az olmuş deyip 9000 artırmışlar. :slight_smile:

1
2

3 Beğeni

Hani otuz gün olayı filan vardı, n’oldu o? Kimse kontrol etmiyor tabii. Amazon bildirimlerden kontrol ediyorum ben her gün. Benzer durum var. İndirim günü ne olacak acaba…

1 Beğeni

Goodreads sayılır mı? Bu sefer komik ve uçuk değil. Bu okurun yorumları muhteşem. Okuduğu kitap ilgimi çekse de çekmese de okuyorum.

2 Beğeni

10 Beğeni

Bu fon O fon mu :slight_smile:

12 Beğeni

:slight_smile:

5 Beğeni

Bunun toplumsal veya ideolojik bir tercih olmamasından öte cevap basit aslında: çok satıyor… Eşcinsellik tarihin her döneminde hayatın içinde bir mefhum. Yakın döneme kadar üst siyasette siyasi konum alınacak bir mefhum olsa da halkın hayatında hiçbir zaman bugünkü kadar muhabbet konusu olmamış bir konu. Bugün bir taraftan siyaseten otokratik egemenlerin söylemi, öbür taraftan sermaye egemenlerinin metaı haline geliyor gerçek yaşamdan bağımsız.

10-20 TL’nin de metal olması gerekiyor artık.

5 Beğeni

8 Beğeni

8 Beğeni

7 Beğeni

Belki Uğur Büke çevirisi arayıp bulamamıştır diyeceğim ama bu Can’ın baskısı bitmeyen beyaz kapaklarından. :slight_smile:

Şimdi bir o kadar zamanda 2 cilti arayacak. :slight_smile:

2 Beğeni

6 Beğeni

https://x.com/Akhilleusperest/status/1730159668087926936?s=20

2 Beğeni

4 Beğeni

Normalde internetteki toksik karakterleri görmezden gelirim çünkü vereceğimiz herhangi bir kavga hiç bir sonuca ulaşmaz ama bu şahıs garip bir canlı. Kara mizah falan yapıp komik olduğunu sanıyor ya da düpedüz faşist ve ırkçı.

4 Beğeni

Bir de LGBT yürüyüşüne toma ile müdahaleyi eleştirdiği tweet vardır, tank dururken niye toma diye.

3 Beğeni