Haksız da değil, GTA6 ve Witcher 4 için yeni PC almak zorunda kalacağız.
Kitap bizde de vergisiz değil mi zaten
Bilmem hiç hissetmedik KDV’li ya da KDV’siz kitap arasındaki fiyat farkını.
Vergisiz bu kadar ucuz, vergi olsa o zaman düşün
Aslında kitap da vergi var yani üretici bir dünya vergi ödüyor. Onu da öyle ya da böyle KDV ha varmış ha yokmuş demeden yansıtıyor okura.
Aklıma geldi mücevherat da da yok bildiğim kadarıyla Kitap yerine elmas falan alsak şimdi holdingimiz vardı be @alper
Olabilir tabi de elmas alacak paramız yok. Onun yerine elmasçının hisseni alsak zengin olabilir miyiz?
Bizde olsa orayı yıkarlar .
%0.1 hisse alıp gider patronluk yaparız
Sonra uçağa biner alkolu fazla kaçırıp millete ahkam kesip sen benim kim olduğumu biliyor musun ben ülkeyi satın alacak kadar zenginim deriz ve ihraç ediliriz kesin. Bence kitaplardan devam edelim.
Neden olacak, hayat standartlarımız o kadar yükseldi ki artık evlenmeye gerek kalmadı. Tek maaş ile ev, araba herşey alınabiliyor.
https://eksisozluk.com/entry/171125387
Bu sacmaligi bugun ben de gordum. Simsiyah bir reklam panosu. Baska birinde hepsinin surati asik bir aile. İnsanlar gulmesin, eyvallah, ama morale ihtiyaci olan hasta, yaşlı ve en onemlisi yaslı, kayip yasamis ve yasamasi muhtemel insanlar var. Gecen ay bir korku evini cocuklari korkutuyor diye topa tuttular. Yoruma acik gorseller, kuklalar vardi. Burada ise yoruma acik olmayan, halki tahrik edici bir cumle var. Ulkece konusulan dilde. Bu suctur, yazanin da buna musaade edenin de yatacak, yikanacak, yakilacak yeri yoktur.
Ben günlük 9-10 fincan içiyorum, bu durumda ben en az 6 yıl mı uzatıyorum.