Yine en kârlı çıkan işletme olmuş ![]()
Hocam bugün yaşamınızda neler gerçekleşeceğini daha uykulu halinizdeyken hayal etmiş olabilir misiniz? Sizden öyle titreşimler alıyorum.
Göbeklitepe’ye giden bazı vatandaşların yorumları:
▬ Hiçbir şey yok. Terk edilmiş bir köyün 50 yıl sonraki hali gibi.
▬ Görülmeye değer bir yer değil.
▬ İki taş dikmişler, bize yutturmaya çalışıyorlar.
▬ Sanattan anlamayan insanların sıraladığı kocaman taşlardan başka bir şey görmedim.
▬ Birkaç taş üst üste duruyor, anlamsız.
Böyle bir yeri puanlamaya açarsan böyle yorumlar olur. Bence belediye acilen altyapı çalışmalarına başlamalı. 3 ayda orayı ihya etmeli. ![]()
Google yorumlarıdır onlar, bizim oturduğumuz site bile yorumlanıyor Google da..![]()
Aslında iyi bir şey ama işte…
Muhtemelen bu yorumlayanlar daha görsel, müze gibi buluntuların olduğu bir alan bekliyorlardı.
Göbeklitepe bence çok gereksiz yer kaplıyor, bir katkısı da yok. Yıkıp yerine AVM falan dikelim ![]()
Göbeği de yokmuş zaten, neden göbekli diyorlarsa artık. ![]()
Oraya şöyle güzel, göbeği de olan bir AVM yakışır ![]()
Osaka’da kaldığım bir evde tuvalet böyleydi. Fikir güzel, ama işin lojistikleri felaket. Normalde el yıkarken bacakların olması gereken yerde klozet oluyor. Ufacık lavabonun üstünde iki büklüm el yıkarken ağırlık merkezini ayaklardan dışarı çıkarmamaya çalışıyorsun, hoş bir deneyim değil ![]()
Su fakiri olmaya yakınız benzer fikirler lazım, lojistik kısmını hiç düşünmemiştim ![]()