Hocam gerçekten çok ayıp ediyorsunuz. Bugüne kadar şu rıhtımda ne kimseye zararım dokundu ne de etliye sütlüye karıştım. Normal sosyal medya mecralarının aksine insanlar birbirine laf sokmadığı kimse art niyet gitmediği için seviyordum bu platformu. Lütfen yapmayın.
Kusura bakmayın da, tam Türkçenizle övünürken bu hatalari yapmanızı es geçemedim, gole çevirdim o pası. Gücenmeyin bu kadar, art niyetim yok. Kendi cümlenizi tarafsiz gözle okuyun bir, bana hak vereceksiniz
Bazen yazdığınız şeyin sonuna emoji koymak gerçekten çok işe yarıyor. Siz kötü niyetle yazmamış olsanız da herhangi bir emojinin olmayışı karşı tarafa sizin yazdığınızı olumsuz olarak gösteriyor.
Türkçem ile övünmeye çalışmadım orada sandığınızın aksine. Anlatmak istediğim bambaşka bir şeydi. Ama dediğiniz gibi olsun madem. Konu da uzamasın zaten.
Estetik zevk desen var.
Oo karpuzdan daha çirkinleri de yapılmış
Bunları her gördüğümde arkeolojik kazılardan çıkan sanat eserleri geliyor aklıma. Koskoca Anadolu’ya kalkıp bu tür bir miras bırakmak? İçim ürperiyor.
Ben ilk tweet’i paylaştım Olayı merak eden olursa devamı var.
Selim Hoca son zamanlarda ilgiyle takip ettiğim tarihçilerden. Kitaplarını da okudum muhteşemler. Harp coğrafyası konusunda ülkemizdeki çok büyük bir eksikliği dolduruyor. Polat Safi ile kendisini bir programda görsek tadından yenmez.
Fenaliklar basıyor böyle yorumları okuyunca.