Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

Hocam gerçekten çok ayıp ediyorsunuz. Bugüne kadar şu rıhtımda ne kimseye zararım dokundu ne de etliye sütlüye karıştım. Normal sosyal medya mecralarının aksine insanlar birbirine laf sokmadığı kimse art niyet gitmediği için seviyordum bu platformu. Lütfen yapmayın.

7 Beğeni

Kusura bakmayın da, tam Türkçenizle övünürken bu hatalari yapmanızı es geçemedim, gole çevirdim o pası. Gücenmeyin bu kadar, art niyetim yok. Kendi cümlenizi tarafsiz gözle okuyun bir, bana hak vereceksiniz :slight_smile:

2 Beğeni

Bazen yazdığınız şeyin sonuna emoji koymak gerçekten çok işe yarıyor. Siz kötü niyetle yazmamış olsanız da herhangi bir emojinin olmayışı karşı tarafa sizin yazdığınızı olumsuz olarak gösteriyor. :slight_smile:

7 Beğeni

Türkçem ile övünmeye çalışmadım orada sandığınızın aksine. Anlatmak istediğim bambaşka bir şeydi. Ama dediğiniz gibi olsun madem. Konu da uzamasın zaten.

7 Beğeni

Estetik zevk desen var.

10 Beğeni

:)))))

17 Beğeni

Oo karpuzdan daha çirkinleri de yapılmış :grin:

4 Beğeni

Ezfp7lfXIAA9XdG

9 Beğeni

Bunları her gördüğümde arkeolojik kazılardan çıkan sanat eserleri geliyor aklıma. Koskoca Anadolu’ya kalkıp bu tür bir miras bırakmak? İçim ürperiyor.

image

8 Beğeni

Ben ilk tweet’i paylaştım Olayı merak eden olursa devamı var.

4 Beğeni

Selim Hoca son zamanlarda ilgiyle takip ettiğim tarihçilerden. Kitaplarını da okudum muhteşemler. Harp coğrafyası konusunda ülkemizdeki çok büyük bir eksikliği dolduruyor. Polat Safi ile kendisini bir programda görsek tadından yenmez. :slight_smile:

1 Beğeni

Reklamın iyisi kötüsü olmaz demiş yayınevi

5 Beğeni

21 Beğeni

Az önce rastladım, hoşuma gitti :grin:

16 Beğeni

Buna bakıp bakıp gülüyorum, kendimi alamıyorum:))

14 Beğeni
13 Beğeni
14 Beğeni
10 Beğeni

Fenaliklar basıyor böyle yorumları okuyunca.

4 Beğeni