Abi İstanbul Üniversitesinin bir yemekhanesi Lalelideki Ensar Vakfı manzaralı. Bayağı karşılıklı bunlar ve binaya karşı yemek yiyorsun. Ülkenin durumu cidden enteresan ya.
Ensar Vakfı’nın karşısında okulun yemekhanesi var ve orda yemek yedin diye Ensar Vakfı’na üye mi sayılıyorsun? Bu iki öge arasındaki bağlantıyı çözemedim. Yani nasıl bir bağlantı kurdu ve ne demek istiyorsun tam olarak?
Belki sadece malum sebeplerden dolayı vakfı sevmiyordur ve o binaya karşı her gün yemek yemekten bıkmıştır. Gayet normal bir durum değil mi bu?
Hayır,onu demiyorum. Ensar Vakfı gibi neler yaptığı ortada bir kurumun tam karşısında bir eğitim kurumunun hatta üniversitenin öğrenciler tarafından sıklıkla kullanılan bir binası olması çok absürt ve rahatsız edici.Hatta Ensar Vakfı’nın hala kapatılmaması ayrı mesele. Ve inan bana kimse sorsam bu konuda rahatsız.
Ensar Vakfı binasını yanında sadece yemekhane yok ki. Etrafı İstanbul Üniversitesi’ne ait çok sayıda bina var. Bunlara fakülteler de dahil. O yemekhane binasına 2017’de Beyazıt kampüsündeki yemekhane kapatılınca geçici olarak taşınmıştı. Ama diğer binalar olaylar patlak vermeden önce oradaydılar. Yani yanındaki binada suç unsuru var diye taşınmasını beklemek de absürt bir durum bana göre.
@Jaehaerys ben normal veya anormal bir durum diyemem. Sadece ben lisans ve yüksek lisansımı İstanbul Üniversitesi Beyazıt kampüsünde yaptım. O yemekhaneyi de kullandım. Ama hiç bunları düşünmedim.
Sonuç olarak ikinizin düşünceleri bana çok zorlama geldi. Bu kadar takılmayın, hayatınızı yaşayın. ^^
Peeeeki sizinle tartışmamam gerektiğini önceki kitap kapağı tartışmasında anlamalıydım sanırım benim hatam.
Ben suçu insanlar işledi sanıyordum, ama demek ki binalar işlemiş.
Peki sağlıcakla kalın.
Ama gerçekten çok hoooooş:))
Bence de güzel ya…
Zam gelecekmiş sanırım
Ben efsane cuma indirimlerindeki kodları kullanarak gayet uyguna çıkarttım. Bu fiyatlarla çıkartılmaz artık. Ya da indirimi bekleyip toplu çıkarmak daha avantajlı olur.
Her branşta sıkı Beşiktaş taraftarıyım, tavla, batak, pişti takımımız olsa izler, desteklerim ama bu güzelmiş.