Acaba daha ne kadar saçmalayacaklar?
Power Rangers Lightspeed Rescue sezonunun açılışına gelen bir yorum.
Yalnız abi dikkat et de Carter üstüne araba falan sürmesin ki yapar da.
Son zamanlarda küfretmeden dert anlatamayan bir kitle çıktı diyecektim…
Tarih 2014’müş… Düzeltiyorum böyle bir kitle hep vardı, sosyal medya ile görünür oldular.
Tweet 'i okudum saçma geldi, dedim dur bakıyım mantıklı bir yönü olabilir; aklıma Otomatik Portakal’ın Alex 'i ve ergenken bende uyandırdığı hisler geldi, fikrim yeniden değişti.
Romanlar -ve karakterler- kişiden kişiye farklı anlamlar ifade eder. Yazarın yazma amacı tarafından etkilenmekle beraber fayda veya zarar verme konusu çoğunlukla okuyucuya bağlıdır.
Not: Alex 'i çok sevmiştim.
Ben de benzer düşünüyorum, her okuru iyi veya kötü aynı şekilde etkilemeyebilir. Okurun ne aradığı, hayatı, hayatını nasıl sorguladığına göre etkilenmesi az, çok ya da hiç olmayabilir.
Umberto Eco roman üzerine şöyle diyor. Birebir aynı olmayabilir aklımda kaldığı kadarıyla.
Okur metne zaten ne alacağını bilerek yaklaşır ve anladığı bazen yazarın fikri ile aynı olmayabilir.
Ahahaha. Artık forum kesmiyor başka mecralarda da karşılaşmaya başlıyoruz.
Siz yine popüler bir Türk müzik grubunun şarkısında bulmuşsunuz. Çok da zor değil. Ben yabancı bir Booktuber’ın Farseer üçüncü kitabını yorumladığı videonun yorumlarında @M3rett0’ın İngilizce yazdığı yoruma denk gelmiştim.
Farseer serisi spoiler
Fitzciğimin hayatı kaymış bu da wish fulfilment diyor. Ulan hangi wishi fulfil olmuş??? Kız başkasına gitmiş, akrabalar ölmüş, para yok, vatan haini olarak hatırlanıyorsun…
Beni bulabilmeniz için MIT ile falan ortak çalışma yapmanız lazım.Her yerde farklı bir isimle gezdiğim için