Bu tweetleri Twitter’da da gördüm ancak neden bahsedildiğini anlayamadım. Zahmet olmazsa açıklayabilir misiniz? O.o
Şaka yapmış aslında. Hani siz imza günlerine gelip, benden imza almak yerine stand görevlisi zannedip bana hep bir bilimkurgu kitabını soruyordunuz, ben de bilimkurgu hikaye yazdım.
Böyle bir nedenle yazmış olsam eğlenceli de olurdu demiş.
Fahrenheit espirisi de muhtemelen fuarda, imza gününde vs devamlı o kitabın en çok sorulması satın alınması ile ilgili espiriye devam etniş. Zincirleme espiri tamlaması yapmış.
Çok güzelmiş bu espri tamlaması ![]()
![]()
Bülbülü öldürmek bir çocuğa ne derece hitap eder pek eminim değilim açıkçası.

En iyi fantastik filmler makalesi için yazılmış bir yorum. Bir kısmını kırptım, o yüzden açıklama eklemek istedim.
+Rüyamda gerçekliğin değiştirilmiş ve acayip hissettirdiği, karanlık bir ofiste oturduğumu gördüm. Bir akvaryum odayı aydınlatıyordu ve sonra balık bana baktı ve insan dişleriyle sırıtarak çok derin bir sesle, “bir süredir buradasın, nasıl yapacağını unutmadan uyansan iyi olur.” dedi ve soğuk terler içinde uyandım.
-Dostum sanırım cehenneme gitmişsin.
Ekran görüntüsü alınmaktan kalitesi patates olmuş ama n’apalım. :d
Ne demek lazım bilemiyorum cahilliklere gülmeli mi yoksa bu insanlarla aynı gezegeni aynı vatanı paylaşıyoruz diye ağlamalı mı?
Bence gülmeliyiz.
20 karakter
Bunlar bazen lafın nereye gittiğini bilmiyor, halbuki mitinglerde satranç takımı dağıtan devlet büyükleri var. Onlarda mı CIA ajanı.