Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

Gülüp geçmek gerek. Komplo teorileri bitmez onlarda.:grinning:

2 Beğeni

26 Beğeni

12 Beğeni

EvKF_ZeXAAAfPN2

27 Beğeni

İhsan sana kötü bir haberim var…

10 Beğeni

Parçamız:

5 Beğeni

Bugün yaşıtım bir arkadaşımın nişanlandığı haberini alınca aklıma bu tweet geldi. İnsanlar evleniyor, ben bugün deneme sınavına girdim ya.

16 Beğeni

Ben de evli ve çocukluyum ama biraz önce deneme soruları çözüyordum. Sınav bitmiyor.

3 Beğeni

18 Beğeni

8 Beğeni

Çünkü Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman. :smile:

1 Beğeni

12 Beğeni

Metalci Hegel. :slight_smile:

1

12 Beğeni

Çok ilgi çekici bir paylaşım olmasa da bir yazarın (!), yayınevlerinin kitap yolladığı insanlar için öküz sürüsü demesi ilginç. İthaki ne düşünür bu yazar (!) hakkında acaba, nasılsa kitapları her şartta satıyoruz. Böyle yazar yakışır size der heralde… Üzüldüğüm ben de bu yazarın (!) kitabını para verip aldım…

(Cıs isimli öykü kitabı)

2 Beğeni

Kendisi de açıklamış ama bu sözü ettiği kesim belli. Kitabı okumadan sadece fotoğrafını çeken binlerce takipçisi olup sponsorlu içerik üreten üstüne egoları tavan yapmış kimselere diyor bence haklı.

5 Beğeni

Olayın detayını açıkladıkça sıvamış tabiri caizse.

Tweet’i okuduğum zaman bir bookstagram kitap istedi kaba bir dille sandım ama iletişim kurduğu kişi kibar bir şekilde 'yollama abi okuyamam’a getirmiş lafı, buna çıldırmış olması çok vahim. Böyle durumları ağlayarak günlüğüne yazabilirdi aslında. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya hani edebiyat bunun güzel bir istisnası. Bir de bir yazarın beleş kelimesini kullanması bile yeterince itici değil mi sizce de?

5 Beğeni

Çok kötü bir benzetme kullandığını düşünmüyorum.

5 Beğeni

İlk başta herkese söylemiş ve tepki aldıkça çevirmeye çalışmış. Bookstagrammıdır nedir diyerek başlayarak zaten en baştan kendi egosunu göstermiş, üstelikte kendi bir kişiye kitap göndermek istemiş ve göndermek istediği kişi nazik bir şekilde okuyamayacağını söylemiş…

Birilerine bedava kitap gidiyor, okunuyor ya da okumuyor. Bence bu durum hiçbir öküzü (!) ilgilendirmez…

2 Beğeni

Uzun süre kullandığım çok küçük bir bookstagram hesabım vardı. Geçen yıl kapattım. Asla yayınevlerinden kitap alacak seviyeye gelemedim. Zaten istemiyordum da. Küçük kitlemle bayağı mutluydum. Fakat bookstagramların kitap tanıtımı konusunda müthiş işleyen bir yanları var. Yabancı’nın genç yetişkin kitaplarını bookstagramlar sattı desem hiç abartmış olmam. Birçok yayınevinden kitap alıyorlar ve okuyup gerek instagramda gerek youtubeda yorumluyorlar. Zaman içerisinde durumu daha da ileriye taşıyıp sadece kitap alan değil belli çapta işler yapıp direkt para kazananlar bile oluyor. Hiç de ‘öküz sürüsü’ falan değiller yani. Yayınevinin ticari amaçlarına çok iyi hizmet ediyorlar. Yorumu yapan yazar arkadaş belli ki bayağı içerlemiş kitabı okunmadığı için. Çok büyük bir kitleyi fena halde karşısına almış oldu.

4 Beğeni

6 Beğeni