Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

Adile Naşit Anadolu Lisesi

21 Beğeni

Bizim okulun adının kısaltması da pek iyi değildi. Orhan Cemal Fersoy Anadolu Lisesi normalde ama isim oluyor OCFAL.Ç harfi olmamasına rağmen O ile birleşince malum kelime ortaya çıkıyor.

Ömrünüzde sadece bir kitap okursanız size olacaklar:

10 Beğeni
16 Beğeni

12 Beğeni

Altınyıldız marka imiş.

Et yoksa kuzu kesin…!

6 Beğeni

Fakirlere akıl verenlerin hepsi zengin. :slight_smile:

5 Beğeni

Çatır çatır muhalefet yapması gereken partiler iktidar savunuculuğu yapıyor ya beni bi gülme alıyor. O zaman yılda iki defa kurban bayramı olsun, et sıkıntısı kalmaz bu mantıkla. Böyle saçma açıklamalar yapmak yerine aslanlar gibi muhalefet yapsalar daha iyi.

1 Beğeni

Ülkemiz için çok güzel bir seçim vaadi bence. Ben tuttum bu fikri. :smiley:

2 Beğeni

“Biz gelmeden önce kurban bayramı senede bir defa yapılıyordu. Bunu şuan çok şükür ikiye çıkardık.” Olur gibi. :slight_smile:

1 Beğeni

3 Beğeni

Güzel fikir. Yarım kilosunu bile pahalı bulup alamıyorsanız gidin hayvanı komple satın alıp kestirin. Bence mantıklı bundan sonra böyle yapacağım :rofl:

1 Beğeni

Ekmek yerine de fırını alalım komple.

3 Beğeni

Ben un değirmeni bakmanı tavsiye ederim.

3 Beğeni

Arpa buğday ek, değirmen sonraki iş. :slight_smile:

1 Beğeni

Değirmen benim gamlı yaslı gönlüme.

Git biraz hava al sen sanırım banlayacağım.

1 Beğeni

Beni yüksek kurdan banlayıp düşük kurdan tekrar foruma aldığın için, gün gelecek yargılanacaksın.

2 Beğeni

Kitap da almayalım yazar tutalım kendimize, istediğimiz zaman kitap yazsın, okusun bize. Ben Martin’i sıkıştırayım bari. 1 polisiye, 1 fantastik, 2-3 bilimkurgu yazarı buldun mu benden kralı yok.

1 Beğeni