Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

Kitap alamaz duruma gelirsem bende yayınevi açarım ya da kitabevi açarım. O konu da şu an daha karar veremedim :grinning:

1 Beğeni

17 Beğeni

:slight_smile:

19 Beğeni

Öyle bir twit vardı, “artık kendi kitabımızı kendimiz yazacağız, zaten içine ne koydukları da belli değil” gibi, çok doğru. Bugün Dickens okuyorum, cahil para babası avukat bürosuna giriyor, sekreter randevunuz var mı diye soruyor, cevaba bakın, “parasıynan değil mi kardeşim” :grinning:

8 Beğeni

Gerçekten bu ifadeyi mi kullanmışlar?:rofl: İşin artık bilmem nesini çıkardılar.

Bir meslek bu kadar mı itibarsız olur; coğrafyadan, zamandan bağımsız herdaim yerlerdeyiz…

5 Beğeni

Çok zekice, çok ilginç, çok takdir ettim.

5 Beğeni

10 Beğeni

I’m Yozgat. :sunglasses:

12 Beğeni

beatıfılsın daha iyi :slight_smile:

1 Beğeni

Trakyalıyız bea. Tıfılsın o kadar :slight_smile:

Bundan kelli bu yöntemi kullanacağım. :slight_smile:

4 Beğeni

Bu hareketin piri Binali Yıldırım’dır :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Liberalizmi ve liberalleri sevmem. Bu sebeple Ayn Rand’ın abartıldığını düşünürüm. Türkiye’de bu kadar merakla beklenmesi de şaşırtıcı.

Liberalizm demişken

7 Beğeni

https://twitter.com/sefikdiyin/status/1481551120178860032?s=21

Katılıyorum. Bizim milletin de her kötü olanı güzelleştirme çabasını anlamış değilim. :slight_smile:

7 Beğeni

28 Beğeni
8 Beğeni

Sen de yargılanacaksın Bill Gates!

11 Beğeni

Ama bizim astrolojiye ve astrologlara toz kondurmayan 3 IQ’ya sahip nadide insanlarımız “Aşının çıkacağını astrologlar söylemişti.” ya da “Astrologlar pandeminin bitiş tarihini açıklamıştı” diyip yine başarıyı onlara atfediyorlar :grin:.

2 Beğeni