Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

1 Beğeni

Kartallar nasıl götürsün bunu. Demek ki bütün sır burdaymış.

14 Beğeni

Süprizi bozdunuz ya. Şimdi her izleyişimde dev yüzük gelecek aklıma. :joy::joy::joy::joy: Havada kapma sahnesinde de vardır bu. Frodo’nun kafasına düşmemiş bereket.
Ama çok iyi düşünmüşler, çok da iyi yapmışlar.

5 Beğeni
9 Beğeni

Yeminle aynı şeyi düşünüyorum.

21 Beğeni

Önüme düşünce annemle olan günlük bir konuşmam internete yayılmış sandım. Ödüm koptu.

13 Beğeni
4 Beğeni

Gençliğinde bilgi ağacı dikmeyen, yaşlılığında rahatlayacağı bir gölge bulamaz.

Gençliğinde bilgi ağacı dikmeyen, yaşlılığında rahatlayacağı bir gölge bulamaz :wink: :wink: Seneca

Haha , bundan sonra konuyu saptırmak istediğimde bunu kullanırım artık.

3 Beğeni

Yeminle ilk benim aklıma gelmişti ama alkolün etkisi geçince unutmuştum…

8 Beğeni

Erdoğan’a sahip mi çıkalım? Ne yapalım etrafında etten duvar mı örelim? :joy: :joy:

2 Beğeni

Selamı yanlış vermiş, askerde olsa yazık olurdu.

4 Beğeni

Dantelli perdeye kefen sürü verip #ReyizBiziAfrineGötür ve #Bedellide18GünÇok tagını aynı gün açan çocuklar bunlar, fazla da şey etmemek lazım.

4 Beğeni

https://twitter.com/SansEseriMi/status/1482742169161056265?s=20

Yorum değil de içeriğe güldüm; siz de gülün xd

14 Beğeni

Bir de sonradan eliyle ağ atmayı deniyor :smiley:

3 Beğeni

Napsınlar işte bir yandan hem iş yapıyor hem eğleniyor. Gülümseten bir görüntü olmuş :slightly_smiling_face:

3 Beğeni
9 Beğeni

Bir gün herkes muhalif olmanın tadına varacak, eski yandaş liberaller bile… Bu beka hareketi her geçen gün el büyütüyor yalnız. 82 Erkin Koray, 83 Sibel Can, 84 Nihad Doğan neden olmasın?

1 Beğeni

Sezen Hanımın üzgünlüğünü düşünüyorum. Zamanında darbe anayasasını kaldıracağız diyerek aslında yüksek yargıyı eline geçirmek için çıkarılan anayasa paketinde, iktidar özgür oluyoruz diye propaganda yapınca kendisi de bu anayasa paketini yetmez ama evet diyerek desteklemişti. İşlerin bu hale geldiğini, bu korkunç cahilliği, yok edilen adaleti ve kendisine yapılanı görünce hata ettiğini, üzüldüğünü biliyorum.
Kendisi iyi niyetliydi ama işin gerçek yüzünü göremedi. Şimdi bütün sıkıntıyı hepimiz çekiyoruz.

O kadar yazdım, bilgi de vereyim. Twitterda diyorlar ki fakirlik bitmiş.

4 Beğeni

Yazdım yazdım sildim. Şaşkınlık içindeyim. Kafamda hep bir çıkmazda kalıyorum. Bu nasıl bir terördür? İfade özgürlüğü, kişi hakları, anayasa, hak hukuk vs. nasıl bir göz yummak bu? Orta çağdaki cadı avları ne kadar mantık dışıysa bu da öyle geliyor. Ben bunun da bir çeşit terör olduğunu düşünüyorum. Terbiyesizlik resmen. Öküz altında buzağı aramaya başlarsak hiçbir kelle vücudunda yaşayamaz.

3 Beğeni

Dünyanın başından beri var olan bu mitsel terör hiç bitmeyecek; panlar şeytanlara, şeytanlar cadılara, cadılar terörölere evriliyor. Düşman olmadan kendi iyiliğini kendine bile ispatlayamayanlar yine yeniden durmadan düşman yaratıyor.

5 Beğeni