Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

Adını vermek istediğim fakat vermesem daha iyi olacak o yayınevinden edindiğim bir kitabı, doğrusunu unutmadan okumaya çalışıyorumdur.

Not: İlgi çekici yorum yok ama gördüğümden beri nedensizce gülüyorum.

10 Beğeni

Kurtlar Vadisi ile alakam yok ama üste yazılana çok güldüm. :))

6 Beğeni

Yok böyle düşüş… yok böyle şans… :smile:

12 Beğeni

Dosyası kabarık. :slight_smile:

10 Beğeni

18 Beğeni

Taurenim görmesin, kendisinin böcek-örümcek fobisi var. :joy: Haber vereyim de bu kadar yakın bir görüntüyle karşılaşıp şoka girmesin. :melting_face:

2 Beğeni

Ben gördüm ve şoka girdim :joy: maalesef o fobiye sahibim ben de :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Üzgünüm, bilseydim size de haber verirdim. Bir dahakine artık. :joy:

1 Beğeni

Şimdiden çok teşekkür ediyorum :joy:

1 Beğeni

Kendisi düşüncelilik edip (:heavy_heart_exclamation:) üstteki gönderiyi görmeyeyim diye bu mesajın linkini atmış, direkt bundan açıldığı için. İçeriği merak etmedim değil ama görmemem çok daha hayırlı. :slight_smile: Buradan tekrar teşekkür ediyorum sana. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni
20 Beğeni
12 Beğeni

Ben ara ara girip izliyorum kendisini, güzel videolar çekiyor ama son 3-4 aydır yeni videosu yok, ayrıca 1-2 videosunda kayıprıhtımdan bahsetmişti diye hatırlıyorum ama forumu biliyor mu, üye mi orasını bilmiyorum.

5 Beğeni

Ben kim olduğunu bilmiyorum, izlemedim. Birisi o kısmı paylaşmıştı ben de öyle gördüm.

@BiblofilYouTube dışında izlediğim, takip ettiğim kitapla alakalı youtube kanalı yok. Ama birisi ne okudum ne aldım yerine cilt, kapak,sayfa gibi şeyleri anlattığı bir kanal açarsa onu takip ederim. :slight_smile:

5 Beğeni

ÇepniOkur kanalın ismi. Bir bakmanı tavsiye ederim. Diğer booktuberler gibi devamlı kutu açılımı, sponsor içerik alan bir kanal değil. Kaliteli içerikler paylaşıyor. Ben de rastgele denk gelmiştim o zamandan beri ara ara açıp izlerim.

Ayrıca senin kitaplıkla onun kitaplığı yarışabilir gibi :joy:

2 Beğeni

Ben bu adamın şey videosuna çok sinirlenmiştim sabit fiyat yasası.Serbest piyasaya ters garip garip şeyler söylüyordu.

2 Beğeni

Fiziksel kitapçılar dışında kimsenin bu yasa düşüncesine olumlu baktığını zannetmiyorum.

2 Beğeni

Murat sabit yasa konusunda akılcıl konuşmuştu. Hatta bu konuda ayrı olarak da baya konuşmuştuk. O da neden sabit fiyatı istesin ki, sadece olacakları söyledi. Ha şu ekonomide bir de bu yasanın tutmayacağı aşikar. Zaten yeterince telef olduk.

1 Beğeni

Buraya kalbimi bıraktım. :heart: :slight_smile:

3 Beğeni
12 Beğeni