Adını vermek istediğim fakat vermesem daha iyi olacak o yayınevinden edindiğim bir kitabı, doğrusunu unutmadan okumaya çalışıyorumdur.
Not: İlgi çekici yorum yok ama gördüğümden beri nedensizce gülüyorum.
Adını vermek istediğim fakat vermesem daha iyi olacak o yayınevinden edindiğim bir kitabı, doğrusunu unutmadan okumaya çalışıyorumdur.
Not: İlgi çekici yorum yok ama gördüğümden beri nedensizce gülüyorum.
Kurtlar Vadisi ile alakam yok ama üste yazılana çok güldüm. :))
Yok böyle düşüş… yok böyle şans… ![]()
Taurenim görmesin, kendisinin böcek-örümcek fobisi var.
Haber vereyim de bu kadar yakın bir görüntüyle karşılaşıp şoka girmesin. 
Ben gördüm ve şoka girdim
maalesef o fobiye sahibim ben de 
Üzgünüm, bilseydim size de haber verirdim. Bir dahakine artık. 
Şimdiden çok teşekkür ediyorum 
Kendisi düşüncelilik edip (
) üstteki gönderiyi görmeyeyim diye bu mesajın linkini atmış, direkt bundan açıldığı için. İçeriği merak etmedim değil ama görmemem çok daha hayırlı.
Buradan tekrar teşekkür ediyorum sana. 
Ben ara ara girip izliyorum kendisini, güzel videolar çekiyor ama son 3-4 aydır yeni videosu yok, ayrıca 1-2 videosunda kayıprıhtımdan bahsetmişti diye hatırlıyorum ama forumu biliyor mu, üye mi orasını bilmiyorum.
Ben kim olduğunu bilmiyorum, izlemedim. Birisi o kısmı paylaşmıştı ben de öyle gördüm.
@BiblofilYouTube dışında izlediğim, takip ettiğim kitapla alakalı youtube kanalı yok. Ama birisi ne okudum ne aldım yerine cilt, kapak,sayfa gibi şeyleri anlattığı bir kanal açarsa onu takip ederim. 
ÇepniOkur kanalın ismi. Bir bakmanı tavsiye ederim. Diğer booktuberler gibi devamlı kutu açılımı, sponsor içerik alan bir kanal değil. Kaliteli içerikler paylaşıyor. Ben de rastgele denk gelmiştim o zamandan beri ara ara açıp izlerim.
Ayrıca senin kitaplıkla onun kitaplığı yarışabilir gibi 
Ben bu adamın şey videosuna çok sinirlenmiştim sabit fiyat yasası.Serbest piyasaya ters garip garip şeyler söylüyordu.
Fiziksel kitapçılar dışında kimsenin bu yasa düşüncesine olumlu baktığını zannetmiyorum.
Murat sabit yasa konusunda akılcıl konuşmuştu. Hatta bu konuda ayrı olarak da baya konuşmuştuk. O da neden sabit fiyatı istesin ki, sadece olacakları söyledi. Ha şu ekonomide bir de bu yasanın tutmayacağı aşikar. Zaten yeterince telef olduk.
Buraya kalbimi bıraktım.
![]()