![]()
Ezbere Boşayanlar iyiymiş gerçekten.
İki - üç gün önce dondurmacının mirasçısı çevrelerden bu kez de saçma sapan, gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan Enver Paşa paylaşımları, yazıları gelmişti.
Ara ara ortalığa yakın tarihe ilişkin gerçekle tek ilişkisi iftira attıkları isimler olan yazılar, haberler, içerikler paylaşıp, kitaplar yazıyorlar.
ESG’de “Ezbere Kaşıyanlar” diyerek onlara da gönderme yapıyor. Gerçi bir çıyan veya çakal ne kadar anlarsa onlar da bu göndermeyi o kadar anlıyorlardır.
Siberpunk 2022
Okuma ışığı tavsiyelerime ekleyeceğim.
Türkiye ekonomisi çok gelişti, çok müreffeh oldu, adeta uçtu azizim. Eskiden Mercedes araç ve villası olan zengindi. Şimdi çıta daha da yükseldi. Artık ancak ciltli seri Zaman Çarkı sahibi olanlar zengin sayılıyor. Söylemesi ayıptır bende de var😎
Şu an seni böyle hayal ettim. Ciltli Zaman Çarkı deyince
( Hatta kendimi de böyle hayal ettim, Malazan’ı etiket fiyatından almıştım, unutmuşum
) Bu arada yakında burada 1 kitap paylaşana bile zengin gözüyle bakabiliriz. Tabi bu durumda sen ve diğer ciltli Zaman Çarkı serisi olan arkadaşlar zepzengin statüsüne erişmiş oluyorsunuz ![]()
A! doğru…Hemen kitaplığın en alt rafına sırtları gözükmeyecek şekilde yerleştireyimde, görgüsüzce teşhir ediyor gibi olmayalım.
(Cinsiyetsiz ses: Voice 5)
Özellikle son zamanlarda Linkedin üzerinde, Türkiye şunu kaybetti, Almanya bunu kazandı diye yazanlara laf sokmaya bayılıyorum 
Herkes istediği yerde çalışıp yaşamakta özgür. Ancak, kendini çok kıymetli görüp, kalanlara hava atmaya çalışmak çok komik çok saçma. Tamam bu espriyi bir defa güldük, hepiniz aynısını yapınca komik olmuyor.