Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

Hem joker hem de kapak o filmden esinlenmiş. Filmdeki karakter aşağıdaki gibi.

5 Beğeni

Aşırı iyi değil mi?

5 Beğeni

Tam güzel bir şeyler olacak derken. @Bay_Karamsar

9 Beğeni

images

27 Beğeni

Çok iyi.

10 Beğeni

Artık böyle ucuz numaraları yemiyoruz hocam. Küçüktük büyüdük. Ve hileli olduğunu anladık. Tıpkı Tut ki Bir Rüya Gördün kitabındaki adını unuttuğum öykü gibi.

2 Beğeni

Hala umut var. Yelkenleri erkenden suya indirmişim. Karamsarlık işte.:sweat_smile::man_shrugging:t2:

2 Beğeni

Çok iyi gösteri ama.

2 Beğeni

Orası öyle de maymun gözünü açınca herhangi bir etki de bırakamıyor artık. :smiley:

1 Beğeni

Jürinin tepkileri çok yapay. Sanki ne olduğunu, olacağını biliyorlar gibi. Ya da gibisi fazladır, gerçekten biliyorlardır bilmiyorum ama tepkileri çok yapay geldi bana.

1 Beğeni

Jürisi de ordakiler de hepsini biliyorlar elbette. :joy: Amaç izletmek işte.

1 Beğeni

Herkes ne kadar yapay olduğundan bahsetmiş, yine hemen inanıp etkilendim. :slightly_smiling_face: Doğrusu jürilerin haberi olmadan böyle bir şey yapmaya kimse kalkışamazdı sanırım. Simon Cowell iyi oynamış ama şimdi… :joy:

1 Beğeni

Ben de inandım. Gösteri etkileyici.

O gülmeler korkudan çok tiksinme gibi geldi bana. Jurinin haberi olmayabilir ama özellikle o son sahnede olan kaybolma olayı için ışık - arka fon vs. nedeniyle yapımcı - yönetmen mutlaka biliyordur gösterinin işleyişini.

1 Beğeni

Işık tabii ki zaten. Onu kendisinin yaptığına inanmadım yani. :sweat_smile: Ama elma seçiminde biliyorlar mıydı, en azından Simon Cowell biliyor muydu? Bilmeyip diğer tarafı seçseydi kadın böcekli elmayı mı ısıracaktı yani? Öyle bir riske giremezler gibi geliyor şu an. İnanmam geçti. :joy: Ama gösteri olarak çok iyi tabii, yarışmacının şov yeteneği var kesinlikle.

1 Beğeni
4 Beğeni
18 Beğeni

14 Beğeni

Hah, yeri geldi ve ben kafama takılan bir soruyu tüm mahçubiyetimle sormak istiyorum.
Giyinme odasına gelen kişiler soyunuk mu geliyorlar ki giyinme odasında giriyorlar. Eğer bir ad verilecekse kıyafet değişme odası daha uygunmuş derim.

2 Beğeni

https://twitter.com/omalumparti/status/1526669797114753029?s=21&t=n18IBDupP_jyued5ayYcAw

4 Beğeni