Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

18 Beğeni

Ikinci yorum güldürdü. :slight_smile:

23 Beğeni

5 Beğeni

Mesela Yunanistan Türkiye’yi işgal etse, şu tabloyu şöyle yapmaya utanır

https://mobile.twitter.com/GokhanGuneysu26/status/1533111339069104133

13 Beğeni

8 Beğeni

Şu kitabı arıyor olabilir mi acaba? (İyimsersem nolmuş)

11 Beğeni

Bence Remzi çalışanı ve paylaşan hangi yazarın kitabını istediğini anlamamış.

@Howl Bence de o yazarı soruyor.

6 Beğeni

Ekşi sözlük yazarı olan :sweat_smile: nicki de aynı sözlükte. Biraz da verilen bilgilerle alakali olabilir. Rus edebiyatindan dediyse isteyen kişi,insanlarda mavi ekran oluşabiliyor. Yerli edebiyat deseydi kitabı alıp sakince evine gidebilirdi sanırim.Ya da ayni şey kitapçi için de geçerli. Uygun sorulari sorabilirdi:d bir de ilk adı vermeyince insanin aklına direkt iki Rus yazari geliyor:d

2 Beğeni

Bu yazarın başka kitabı var mı bilmiyordum. Tolstoyevski kitapları denince cidden bunu mu kastetmiş, yoksa harman mı yapmış cidden anlamadım o yüzden. Ama satıcının tamam Tolstoy da Dosto da Rus ama aynı kişi değiller demesi de, öncesinde alıcı tarafından bu yazar için Rus deyip demediğini düşünmeme sebep oldu. Ama niye kimse telefonu çıkarmamış anlamadım. Bir googlelık canı varmış tartışmanın. Belki de hobi olarak tartışmayı kültür edinmiş bir ülkede yaşanmıştır bu olay xd

1 Beğeni

:laughing:ben de baktim bu arada googla. Tek kitabı var gibi yazarın :thinking: kitaplari demesi soru işaretleri oluşturdu.

Ama tespit doğru gibi. Kimse tartışmayi sonlandirmak istememiş sanki :laughing:

1 Beğeni

6 Beğeni

En kötüsü nedir biliyor musunuz, bütün bunlara inananlar var.

13 Beğeni

Olmaya devam edecekler.

1 Beğeni
4 Beğeni

Bu gerçek mi yahu :slight_smile: bu adamlar niye kedi görmüş fare gibi kaçışıyor

10 Beğeni

7 Beğeni

Daha dün çürüyen bir muzu attıktan sonra karşıma çıkan akıl dolu gönderi :smiling_face_with_tear:

14 Beğeni

Efsaneymiş

3 Beğeni

3 Beğeni