Spider-Man: No Way Home 🕷️🕸️

Spider-Man’in MCU’daki üçüncü solo filmi olan No Way Home (Eve Dönüş Yok) için ayrı bir başlık olsun. Bayağı konuşuluyor, biz de eksik kalmayalım, değil mi?

Son olarak fragmanın bugün gece geç saatlerde geleceği belirtiliyor. Hatta başroldeki üçlü bir tepki videosu bile hazırlamış. Yerimizi alalım.

6 Beğeni

Tepkilerin içinde oyunculuk mu sezdim?

Lizard ı diğer spider-man lerden biri yumrukluyor ama fragmanda editlemişler teorisi var. Official fragmanda belli olmuyormuş ama sony brezilyanın resmi sayfasında yayınlanan videoda böyleymiş. Havada bir air punch yiyor Lizard :joy: Bakalım doğru çıkacak mı? Benim çok yükseldiğim bir yapım olmadığı için kıyıdan köşeden takip ediyorum.

1 Beğeni

Yeni fragmanı nasıl buldunuz?

Ben açıkçası hayal kırıklığı yaşadım. Herkes Marvel’a yüklense de filme bir ay kala Toby ve Andrew’in fragmanda gözükmeme kararının Sony tarafından alındığını düşünüyorum. Seviyor bu tarz şeyleri.

Fragman kendi içinde güzel olsa da, ikilinin (ve Daredevil’in) geleceği beklentileri nedeniyle hiç tatmin etmedi. Birçok gönderme de yaptılar üstelik. Zaten bu isimleri gösterseniz filme koşa koşa gidecek milyonlarca hayran var. Sinemada görüp şaşırmalarını mı bekliyorsunuz?

3 dakikalık fragman diye sevinip, saçma esprilere maruz kalmak da ayrıca üzdü.

1 Beğeni

Açıkcası Daredevil’in filme dahil olacağını bilmiyordum. Bu potansiyelde düşmanlar ile Daredevil karşılaşması biraz garip olur gibi geliyor bana. Daredevil’in ligi ve klasmanı belli (Kingpin) diye düşünüyorum. Onun ötesinde bu tarz villains kadrosuyla sadece bir değnek yardımı ile ne kadar mücadele edebilir bilmiyorum. En sevdiğim karakterlerin en başında gelen Dr Strange’in olması çok güzel.
Bilmiyorum ama film bende baya bi hype yarattı. Sanırım anladığım kadarı ile eksiksiz bir Sinister Six kadrosu yok. Keşke böyle bir kadro ile yola çıkacakken Sinister Six olayını eksiksiz işleselermiş.

Daredevil’ın Matt Murdock kimliğiyle, yani avukat olarak Peter Parker’a yardım edeceği söyleniyor sadece. Yani kostümlü bir şekilde göremesek de Charlie Cox resmen MCU’ya giriş yapmış olacak.

Bir de şöyle bir şey var:

1 Beğeni

İlk fragmanı izlediğimde çok heyecanlanmıştım, paralel evrenler çizgi romanlarda da bulunan ve Spiderman’e çok yakışan bir konsept. Fakat yeter artık 3 IQ Marvel espirilerinden ne zaman vazgeçeceksiniz? Üstelik diğer Spiderman’lerin filmde olup olmadığı konusunda bir açıklama gerekiyor artık. Clickbait çıkarsa gerçekten yer yerinden oynayacak.

1 Beğeni
2 Beğeni

Şunlar da geldiğine göre bunlar ciddi ciddi film çıkana kadar Tobey ve Andrew hakkında spoiler vermeyecekler. Çok yanlış bir reklam politikası…

1 Beğeni

Silüet halinde de olsa görünürler dedim ama Marvel bu sefer inat etti gibi. Zaten bir süredir dürüst olmayan fragmanları beni bezdirmeye başlamıştı.

Gerçi sızıntı diye diye çok güzel reklamını yaptılar filmin. Milyon dolarlar verseler sızıntı paylaşan iki tweet kadar etkili olamazlardı.

29’unda biletler ön satışa çıkıyor. Büyük ihtimal, o gün trailer tarzı bir şey yayınlayıp, bizim ikiliyi tease edecekler, artık filmde olduklarını onaylayacak şekilde. Benim düşüncem bu yönde.

Tam bu filmle alakalı değil ama Sony sonrasında Tom Holland ile yeni bir devam serisi düşünüyormuş;

No Way Home son film olmayacak gibi.

Yanlış hatırlamıyorsam Steven Spielberg de Jaws filminin tanıtımlarında hiç köpekbalığı göstermemiş.

https://www.rottentomatoes.com/m/spider_man_no_way_home

Edit : Ayrıca yarın film İngiltere başta olmak üzere çoğu ülkede vizyona girecek.

1 Beğeni

Yarın bazı ülkelerde sinemaya girecek filmin son fragmanını yarın yayınlamakta hangi akla mantığa uygun anlamış değilim. Yani filmden çıkıp fragmanı mı izlesinler demek istiyor sayın Kevin Feige

Yarın fragman yok diye biliyorum, o çıkan haber bir yanlış anlaşılmaydı.

Yani filmin son fragmanı çıkmayacak mı ?

Yok. Çıkmayacak, en fazla kısa TV spotlar çıkmaya devam eder.

Zaten yarın filmden bir çok sahne internete düşer. Bana da zaten haber saçma gelmişti. Bilgi için sağol.

1 Beğeni

Arkadaşlar bugün basın gösterimi sonrası şöyle bir kısa inceleme yaptık. (Herhangi bir spoiler içermiyor.)

Filmden ne olursa olsun tat alacaksınız, emin olun. Ama elinizden geldiğince sosyal medyada SpiderMan etiketi altında dolaşmayın derim. MCU’nun belki de en iyi filmini izleyeceksiniz. Bu nedenle keyfinize bakın :v:

3 Beğeni