Spider-Man: No Way Home 🕷️🕸️

Bugünü de sayarsak film ülkemizde vizyona gireli 3 gün oldu. Haliyle artık spoiler içeren tartışmaları başlatmak gerekir :krs:

Film yayımlandığı gün @Kont_Olaf’ın kaleme aldığı inceleme yazısı da sitede yayımlanmıştı. Gözden kaçıranlar göz atabilir:

Ben de spoiler içeren birkaç cümle kurayım:

Her anlamda güzel bir filmdi, benim için live action Spider-Man’ler arasında en iyisiydi diyebilirim. O duyguyu yaşatması yetti bir kere. Daha da bu seviyeye nasıl çıkarlar bilmiyorum. Her ne kadar haberlerini yaparken fragmanlarda veya tanıtımlarda Andrew ve Tobey’in reklamını yapmamalarına sinir olsam da, beyaz perdede geldiklerini görünce inanılmaz bir mutluluk hissettim. Sonra kendi kendime şunu sordum: Resmi olarak geleceklerini açıklasalardı duygu durumumda bir değişiklik olur muydu? Hayır…

Matt Murdcok’ın resmi olarak evrene katıldığını görmek, beklenenden çok daha fazla önceki Örümcek Adamlarla haşır neşir olmak, Venom’u tekrar kendi evrenine göndermek ve sondaki Doctor Strange fragmanı… Fan service işinin en üst noktası olabilir. Ama keşke hepsi böyle olsa.

İkiliye daha fazla maruz kalacağımız kamera arkası görüntülerini merakla bekliyorum.

4 Beğeni