Stanislaw Lem Kitapları

Kesinlikle aynı fikirdeyim, son okuma falan yok :slight_smile:

2 Beğeni

Arkadaşlar piyasayı düşüren mesajlarınızı siler misiniz lütfen, iş bulmam gerekiyor da. :smiley:

Asgari ücret iyi teklif işte, ondan aşağısı kanunlara aykırı hem…

3 Beğeni

Ahaha :smiley: Haklısın hocam. O zaman ben de asgari ücret karşılığı diyeyim. Lafın gelişi söylemiştim zaten :grin:

2 Beğeni

Solaris neden çıkmadı, bilgisi olan var mı acaba?

Solaris’e ne oldu? Çıkar gibi olduğundan bu yana 5 aya yakın süre geçmiş. Acaba çıktı da ben mi kaçırdım diye bakındım yok çıkmamış.

Solaris soranlar. Süprizzz ciltli de geliyor.

17 Beğeni

Orijinal dili olan Lehçe’den yeni çeviri yapmış Alfa. Kral hareketler bunlar :crown:

14 Beğeni

Oh beee. Ciltli de geliyor ama can yakacak diğer kitaplar ciltli değil :frowning:

1 Beğeni

Solaris henüz çıkmadı ancak Alfa yeni kitap hazırlamaya devam ediyor.

5 Beğeni

Yukarı Kale Hangi kitabı? İsim değişikliği mi var?

1 Beğeni

Roman değil sanırım otobiyografi olarak geçiyor.

Bir kaç gündür ig da Lem reklamları dönüyor, bu sefer gerçekten serinin devamı gelecek gibi…

11 Beğeni
18 Beğeni

Sahibinin Sesi şömizinde mi kapaktamı artık hangisi bilemedim, numarası yok.

Gitti yine paracıklar :smile:

Şu tesadüfe bakın ki ben Sahibinin Sesi’ne sahip olduğum için almayacaktım ve canım alfa o kitaba sıra no basmamış. 12. kitapla devam edelim alfa, böyle güzel.:partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:

1 Beğeni

Unutulan Stanislaw Lem geri döndü. Darısı PKD’nin başına.

3 Beğeni

Ah PKD ahh. 5. Cilt gelmedi gitti.

3 Beğeni

Şömizsiz olunca sırt tasarımı biraz daha standarta uyuyor tüm kitaplarda.

12 Beğeni

Ciltli baskısı güzel olmuş mu hocam, değer mi almaya?

Hazır Lem başlığına denk gelmişken sizlere de bir soru sorayım sayın Lem sakinleri. Ben hiç Stanislaw Lem okumadım ama Solaris en çok duyduğum kitabı ( herhalde en meşhuru ), peki yazarı tanımak için de en uygun kitabı olur mu?

Şu ciltlisini alayım kenara koyayım, sırası gelince okuyayım diye düşündüm. Ama başka bir hikayenin devamı ya da yazarda fazla ileri seviyesi bir kitabıysa hiç bulaşmasam mı :thinking: .