Stanislaw Lem Kitapları

Telif 2021 de Alfa’ya geçecek. Bu nedenle telif bitene kadar İletişim bolca basmaya çalışacaktır.

Yıldız Güncesi ve Dönüşüm Hastanesi kitaplarının matbaadan gelmesi bekleniyormuş.

Sonraki Lem kitabı İnsanın Bir Dakikası da haftaya matbaaya gidiyormuş. :blush:

15 Beğeni

resim

3 Beğeni

İki lem, bi pkd aynı anda mı çıkacak yoksa.
Şu şömizden vazgeçseler keşke.

2 Beğeni

İki Lem ve bir PKD kitabı şu an matbaada. Hepsi aynı anda mı gelir emin değilim tabi.

Yanlış hatırlamıyorsam Lem kitapları daha önce gitmişti matbaaya.

4 Beğeni

Şömiz hakkında bir şey demiyolar dimi?
Vazgeçilse çok iyi olacak. Ne güzel kapaklar derken şömiz olması hayal kırıklığı ya.

2 Beğeni

Şu an için değişiklik yapacaklarını sanmıyorum kitaplar görününce sorarım tekrar.

3 Beğeni

Ben bir ay önce sorduğumda bu şekilde devam etmeyi planladıklarını söylemişlerdi. Ben de hiç sevmedim şömizli olmasını.

Şömizler çok kötü. Kapakları ilk gördüğümde çok mutlu olmuştum halbuki.

Ben şömizlerden çok memnunum. :smiley: Kenara geçip korunma büyüsü yapayım ki attığınız taşlar geri size dönsün. Böylece kurbağaya dönüşebilirsiniz. :buyucu: :frog:

11 Beğeni

Ben de aşırı beğeniyorum.

4 Beğeni

resim

11 Beğeni

Gelecekbilim Kongresi ne zaman basılacak biliyor musunuz?

Az önce sordum cevap alabilirsem yazarım. :slight_smile:

Edit: Sıradaki Lem kitapları sırasıyla aşağıdaki gibiymiş.

• İnsanın Bir Dakikası
  • Gelecekbilim Kongresi
18 Beğeni

Beni de şömizi beğenenler grubuna alabilirsiniz, hoş değil mi ama yaa?

2 Beğeni

Dönüşüm hastanesi sonunda geliyor be.

2 Beğeni

Selamlar, bir aksaklık olmazsa yarın akşam 22:30 gibi Alfa yayınlarıyla canlı yayın yapacağım. Bilginize, sorularınız varsa alabilirim arkadaşlar👍🏻

15 Beğeni

Abla fantastik seriler basacaklar mı sorar mısın? Özellikle Liveship Traders, Codex Area, Black Company, The Princes of Nothing hakkında bi girişimleri olacak mı? Türkçeye çevrilmemiş harika fantastik seriler bunlar.

8 Beğeni

Lem kitaplığı için şömizden vazgeçebilirler mi? Aşırı gereksiz bi olay çünkü. Hem onlara maliyet hem dayanıklı değil.

3 Beğeni

Selamlar Burcu Hanım. Geçen İthaki için sorduğum soruları gözünüzden kaçırdınız sanırım? Instagramdan sormuştum. Sanırım çok soru geldiği için gözden kaçtı. Şimdi buradan sorayım, umarım bunları sorarsınız. :slight_smile: Jeff Vandermeer’in Dead Astronauts kitabı ne zaman gelir? Ayrıca Jeff Vandermeer’in başka kitaplarını ve eşiyle derlediği The Big Book of Science Fiction gibi derlemelerini yayınlama planları var mıdır? Bir de Neal Stephenson’dan başka kitap çevirecekler mi?

Teşekkür ederim.

2 Beğeni

Merhabalar Edgar Allan Poe ciltli basilacakmi alfadan HP gibi

1 Beğeni