alfanın kendi sitesinde satışa çıktı fakat %0 indirim var
gerçi sepete ekleyince sadece 27 kuruş ve 30 kuruş olarak gözüküyor. Sitede hata var sanırsam şu anda.
son değişiklik : %30 indirimle fiyatlar düzeltildi. 18.90 ve 21 TL olarak.
alfanın kendi sitesinde satışa çıktı fakat %0 indirim var
gerçi sepete ekleyince sadece 27 kuruş ve 30 kuruş olarak gözüküyor. Sitede hata var sanırsam şu anda.
son değişiklik : %30 indirimle fiyatlar düzeltildi. 18.90 ve 21 TL olarak.
Sipariş vereceğim hemen. Aynı gün kargoya veriyorlar, sağlam paketliyorlar. 24 saat içinde eline geçmiş oluyor.
okuoku’da alışverişlerinizde sıkıntı yaşamadıysanız ve 3-5 gün beklerim diyorsanız ALFA okuoku’da yüzde 40 indirim devam ediyor.
Okuoku’nun kargo sınırı ne kadar dı Alper.?
Bide Alfa’nın sitesinden sadece bu iki kitabı alacağımızı düşünürsek kargo daha ucuza geliyor sanırım.
Okuoku’nun kargo ücretleri yüksekmiş.
Düzeltme : Alfa Kargo sınırını da 75’e çekmiş. En son 50 TL idi.
En son geçen ay aldım okuoku da kargo sınırı 100 TL ama her kargo firması için geçerli olmayabilir. Örneğin Aras ücretsiz diğerleri ücretli olabilir.
Serbest çağrışım yaptı
Eskiden sınıra gelince kargo direk ücretsizdi. Şimdi yok şu firmanın sınırı şu kadar şunun şu kadar.
Kitapyurdunda dünyaları atıyorum sepete, sınırı geçince anca PTT kargo ücretsiz oluyor.
Çok sıkıcı oldu şu kargo hesaplama işleri artık
Kargo firmaları alımda sınırlı davranıyorlar, e-ticaret şirketleri de o an sınırlı olanı paralı yapıyor. İki taraf da buna mecbur.
Kitaplar Kidega’da satışa çıkmış. İkisi beraber %30 indirimli. Enpara kampanyasını kullanacak olanlar çökebilir.
Şömiz saçmalığını sevmedim. Çıkarınca da saçma sapan bir şey kalıyor geriye. Tüm hevesim gitti.
Şu şömizi uhuyla falan yapıştıramaz mıyız acaba haha
Aslında PVA tutkal ile gayet güzel yapıştırılır.
İthaki BKK serisinden Yenilmez ve İletişim’den Solaris vardı. Yayın hakları Alfa yayınlarına geçtiyse burdan devam etmekte fayda var. Bu arada ben kapakları ve şömiz olmasını da beğendim.
Umarım PKD’lerin aksine hatalardan arındırılmış olarak çıkmışlardır.
Seri hızlı başladı ama aynı hızda devam eder mi merak ettim doğrusu.(alfa)
İthaki’ den Yenilmez’ i okudum. Solaris var bir de duruyor, okunacak.
İletişim senelerdir Aden ve Solaris basıyor. Dolayısıyla her zaman bulunabilen kitaplar. Alfa’nın diğer Lem kitaplarını -özellikle sahafların 3 basamaklı fiyat çektikleri- basması daha mantıklı olur.
Alfanın solaris yerine piyasada olmayan kitapları basması bizim için daha iyi olur.
Kitapları alan var mı. Editörlük ne durumda PKD kitapları gibi değildir İnşallah.
Şöyle bir paylaşım yapıldı. Anlaşılan PKD kitapları gibi olmuşlar.