Stanislaw Lem Kitapları

İşlerden dolayı 4 saat gecikmeli de olsa gördüm @Strenergy sağolsun, verdim hemen siparişi. :slight_smile: çok mıtluyum hemen 5. Ve 6. Da çıksa da alsak.

2 Beğeni

Hemen sabah verdim valla ben :sweat_smile::sweat_smile:
Fatura kesilmiş :grin:

4 Beğeni

Daha fazla bekleyemedim. 4 Lem + 1 Valis sipariş verdim Alfa’nın kendi sitesinden.

4 Beğeni

Şuraya bir LEM KULESİ dikelim.

Kulede Kavram Yayınlarından çıkan Solaris eksik. Kitaplıkta unutmuşum.

29 Beğeni

İnşallah bizlerde bu kuleyi Alfa ile tamamlayacağız. :+1: :+1: :clap: :clap:

6 Beğeni

:smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:

resim

4 Beğeni

Yaşlı olmanın avantajları :slight_smile: ve 90’lı yılların ortalarından itibaren düzenli olarak kitapçı ve sahaf gezmelerinin sonuçları.

5 Beğeni

Alfa’nın Lem’leri çıktıkça sahaflardaki İletişim’den çıkan Lem’lerin fiyatları düşer umarım. Çıkan kitapların çevirmenleri aynı olduğu için İletişim’den çıkanlar koleksiyonluk olarak düşünülebilir. Aden’in çevirmeni İletişim’de Olgun Baydemir iken Alfa’da Olgun Töman olmuş. Diğer kitapların çevirmeni ise Sevil Cerit.

3 Beğeni

Şömizin içini merak eden varsa.

22 Beğeni

:heart_eyes:

36 Beğeni
  1. Kitap 2 tane olmuş İnşallah baskıya gitmemiştir. Sorman lazım. Kör Talih ve Gelecekbilim Kongresi SL6 olmuş
2 Beğeni

İleteceğim ben de farkettim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kapaklar birbirinden güzel ya.

2 Beğeni

Hepsi birden aynı anda çıksa ne güzel olur. :star_struck: :star_struck: :star_struck:

Kapaklara bayıldım

3 Beğeni

Haftaya 5 ve 6 matbaaya gidiyor sanırım. 7 ve 8 i sorayım ne zaman gelir diye. :relaxed:

5 Beğeni

Allah elim ayağım titredi :slight_smile: harika görünüyorlar. Üstelik dünyada barış bile hazırlanmış, resmen süpriz oldu :slight_smile: bir an önce çıksalar da alsak :slight_smile:

4 Beğeni

Bu seri kaç kitap olucak?

22 mi ne diye duymuştum sanki. Yanlışsa düzeltin lütfen.

1 Beğeni

İnstagram üzerinden sormuştum, 19 kitap olarak planladıklarını söylemişlerdi. 15 tanesi bu seneye yetiştirmeye çalışılıyordu. Diğerlerinin telifleri vs. seneye bitiyordu.

3 Beğeni

Alfa’nın hızına diyecek yok. Mükemmel bir şekilde gidiyor. Umarım diğer bazı yayınevlerine örnek olurlar.

12 Beğeni