Star Wars IX'un İlk Fragmanı Yayında!

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/sinema/star-wars-ixun-ilk-fragmani-yayinda/

image

Star Wars: Episode IX’un merakla beklenen adı, filmin ilk fragmanı eşliğinde duyuruldu! (DEVAMI…)

4 Beğeni

Şu güzelim seri disney’in elinde ergen filminden farksıza döndü valla.Fragmanı bile yarıda kestim o kadar baya ve kötüye bir gidiş var.

3 Beğeni

Episode 8’i gördükten sonra Disney’in elinden çıkacak Star Wars filmlerinden ne bekliyoruz ya… İyice dede olmuş Lando ile de belli ki eskinin ekmeğini yeme çabasındalar. Cidden Disney’de, kafasında SW ile ilgili iyi bir fikri olan kimse yok mu? Artık tek umudum çizgi romanlar ve Respawn’ın yapacağı oyun.

“Every generation has a legend.” Her 10 senede bir daha kötüsüyle geliyoruz anlamında galiba.

3 Beğeni

Quidditch :smiley:

3 Beğeni

Star Wars’ u sevsem de yeni üçlemeyi izleyemedim. Ama duyduklarım hiç iç açıcı değil. :slight_smile:

Ben yeni filmi çıkınca ilk gün sinemada izledim ehh demiştim kesin 2.ci filimde toparlar seri umuduyla onuda izledim ama tam bir fiyaskoydu.3.cü filimden umudum sıfır.İlk 6 seriyi onlarca kez izledim ama bu yeni olanlara Keşke izlemez olaydım dedim.Bir efsanenin çöküşüne şahitlik etti milyonlarca kişi.:frowning:

4 Beğeni

Her saçmalık için “ama güç ondan yanaydı” kolaycılığı beni yeni seriden soğutmaya yetti.

2 Beğeni

İlk film iyiydi ama devamının bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim.

Ciddi ciddi Palpatine’i geri getirmeleri… Şu serinin ellerinde oyuncağa dönüşmesi gerçekten üzücü. JJ Abrams el attığı yerin sonlara doğru çürümesi geleneği de devam ediyor.

1 Beğeni

Rey için Skywalker ile bağlantısı yok dediler last jedi’da. O zaman fragmanın sonundaki gülüşten ve filmin isminden anladığım kadarıyla palpadine skywalker çıkıp anakin’in babası da bendim falan mı diyecek acaba.

Last jedi sıçtı, bununla iyice sıvayacaklar belli ki. Lucas’ın da dediği gibi beyaz köle tacirlerine satarak en iyi intikamı almış oldu hayranlardan.

2 Beğeni

Lucas’ı evinde viskisini içerken ‘‘Zamanında anneme sövdünüz sövdünüz bakın ne oldu şimdi.’’ diyerek kahkahalar attığını hayal ediyorum.

2 Beğeni

Ben de hep böyle hayal ediyorum. Kaldı ki bence 1999-2003 arasındaki filmler daha keyifli. Görsel efektler yeterince gelişmediği için ve Lucas’ın bas yeşili bas CGI’yı demesinden kötü yorum aldılar. Keşke filmden anlayan insanlar orijinal senaryoile çekse SW filmlerini.

1 Beğeni

İlk üçleme gibi 2. Üçlemede gayet keyifliydi benim için. SW dünyasını çok özledim. 5. filmi izleme zamandı geldi sanırım.

Allahım lütfen Disney batsın !!