Stephen King Kitapları

6 Beğeni

Hızlı olmadı mı ya 1 Ekim’de diye duyuru yapmışlardı :smiley:

2 Beğeni

23 Eylül ön sipariş tarihi ile satışa açılmış. Evet biraz erken oldu. :slight_smile:

2 Beğeni

Geçen yazın başı dayanamayıp sahaftan alarak okumuştum.Keşke bekleseymişim bir süre. :sweat: Aradaki sayfa sayısının farkı beni şaşırttı.Bu kadarını beklemiyordum.En iyisi önceliğimi okumamış olduğum King kitaplarına vereyim.Daha sonra bu eserini de zevkle tekrardan okurum. :star_struck:

1 Beğeni

ABD’de bir televizyon ağı, Stephen King’in sinemaya uyarlanan en korkunç 13 eserini korkmadan izleyebilene 1300 dolar ödül vereceğini açıkladı.

Sonradan Ekleme:
Haber sitede yayınlandığı için haber linkini değiştirdim…

5 Beğeni

Bana izletseler borçlu çıkar, parayı onlara ben veririm :rofl:

1 Beğeni

Bugün Stephen King’in doğum günüymüş. Nice yıllara Kral.

19 Beğeni

Kapak güzelmiş.

8 Beğeni

The Outsider Holly Gibnes serisinin devam kitabı. 2020 sonbahardan önce, Türkçe baskı gelmez

com

Trump’dan mı söz ediyor ?

3 Beğeni

Evet goodreads de Holly Gibney #2 olarak eklemiş ve öngörülen çıkış tarihi 5 mayıs 2020 yazılmış (orjinal dilinde). Türkçe baskıda tahmininizin tutacağını sanıyorum.
Konusunu ben incelemedim ancak attığınız twitter mesajı kinayeli şekilde Trump’tan söz ediyor evet.

2 Beğeni

22/11/63 kitapyurdunda tekrar satışa çıkmış çoğu sitede satışı yok belki almak isteyen vardır.

14 ay olmuş. Neyse ki biz kurbağa değiliz, Altın yayınları da göl değil.

4 Beğeni

Altın Kitaplar King kitaplarında hep aynı şeyi yapıyor. Halbuki King kitapları satıyor bizim ülkemizde.

1 Beğeni

Mahşer ve medyum kitaplarını almak istiyorum. Bu yayınevini hiç tanımadığımdan sorumu direkt size sorayım. Medyum piyasada yok. Mahşerin de sansürsüz diye çok uzun ve pahalı bir versiyonu var. Goodreads’te uzun halini genelde pek beğenmemiş insanlar açıkçası bana da 1200 sayfa pek cazip gelmedi. Mahşerin orijinal uzunluktaki( yani kısa olan) halinin yeni baskısı olacak mı onu bekleyeyim mi yoksa şu üstünde sandalye olan kırmızı kapaklı eski baskısını ikinci el alayım mı bir yerden?
Aynı şekilde medyumun da baskısı bitti galiba piyasada onun da yakında basım planı var mı ikinci el falan almak mı lazım?

Eğer yeni baskısı yapılırsa sayfa sayısının aynı olacağını düşünüyorum. Medyum’u da okuyacaksanız ki sağlam kitaptır eğer severseniz devamı niteliğinde olan Doktor Uyku kitabını da okuyabilirsiniz.

Yayınevinden gelen net bir bilgi yok o zaman :confused: hayır bildiğim kadarıyla medyum çok satanlardan, piyasada bulamamak garip geldi neden basılmıyor ki. Evet medyumun devam kitabı da varmış dediğiniz gibi bu ikisini seversem onu da okuyacağım. Gençlik zamanında şeffaf diye bir kitabını okuyup pek beğenmemiştim. Medyum ve mahşerle ikinci kez şansımı deneyeceğim King’e karşı :slight_smile:

Medyum’un yeni baskısı 8. ayda yapıldı. Piyasada rahatlıkla bulunuyor. Mahşer’in kısaltılmış baskısı takip edebildiğim kadarıyla Amazon’da da çok uzun zamandır yok, Muhtemelen bu kısaltılmış baskıyı bir daha basmazlar.

Aslında tam metin Mahşer baskısı bize çok geç geldi.

Sayfa6 yayınlarının bastığı Stephen King kitaplarını okuyan oldu mu? Daha önce bu yayınevinden hiç kitap okumadım ve şu an tereddüt halindeyim. Çevirisi ve editörlüğü nasıldır? Bir de okuyan varsa Tılsım kitabı hakkında küçük bir yorum rica edeceğim :slight_smile:

Tılsım’ın fi tarihli bir basımını (İnkilap yayınevini olmalı) askerde okumuştum. Diyar adında paralel bir evrende geçen bir hikaye, bir çocuk annesini kurtarmak için harekete geçer, annesi paralel evrende kraliçedir falan filan. Ben bu paralel evren şeysini çok sevmediğimden pek hoşlanmamıştım ama tarzı sevenler için iyi bir metin diyebilirim.

2 Beğeni

Medyuma dnr, idefix, Bkm gibi yerlerde hep stok yok dediği için öyle düşünmüştüm. 8. Ay basıldıysa ilginç bir durum çok hızlı satıldı herhalde. Dönemsel bir yokluk zamanına denk geldi herhalde

1 Beğeni