Göz, kujo, tepki, medyum, korku ağı.
Sadist’i okumadan geçmeyin derim. Bence King’in en iyi eseri.
Sadist , Ejderhanın Gözleri, Yüzyılın Fırtınası, Rüyalar ve Karabasanlar serisi, Hayaletin Garip Huyları.
Önce yayınlanmayan kitapları yayınlasınlar da sonrasına bakarlar…
Kapak çok hoş. Daha enstitüyü yeni okuma fırsatı buluyoruz. Billy Summers ile tanışmaya da ömrümüz yeter inşallah.
Durun 4.kez yazıyorum novella olan Elevation nerede acaba çevrilmeyecek mi ? Bir haber yok mu ? Hakları hangi yayın evinde yada yayın evleri almadı mı daha haklarını ? Seni unutturmayacağım Elevation.
Kısa roman şeklinde olduğu için sanmıyorum çevireceklerini
Çevireceklerdir. Gwendy Düğme kutusu da kısa roman ama çevrildi. Aslında bir çok kısa romanı var.
Çevrilecektir ama Altın Kitaplar genel olarak Roman ya da öykü derlemesi olan kitapları yayımlıyor. İnkılap ya da Sayfa6’dan gelecektir diye tahmin ediyorum.
Katılıyorum. Çoğu kısa roman olan kitabı inkilap ve sayfa6 yayınlarından çıktı.
Senelerdir “Uykusuzluk” un Remzi’nin pençelerinden kurtulmasını bekliyoruz. Yeni kitapları zaten bir şekilde geç de olsa geliyor.
Kitabın Remzi baskısı ben de var diye pek önemsemedim ama haklısın artık yeni baskı görmesi gerekiyor.
Alper hocam gözün gibi bak. Malum sahaf fiyatları uçuk. Senelerdir baskı görmesini bekliyorum. Bence telif kanununda bu konuda bir değişiklik olmalı. Düzenli aralıklarla bir eseri o ülkenin okuyucuna ulaştıramayan yayınevinin telifi bir süre sonra düşürülmeli diye düşünüyorum.
Ben de sahaf fiyatları nedeniyle almamıştım. Bir başlıkta kitaplığımda olan Stephen King kitaplarını paylaşmıştım. O paylaşım sonrası “Uykusuzluk” ve bazı baskısı olmayan Stephen King kitaplarını 1,5- 2 yıl önce forumdan bir arkadaşımız @Kandra bana hediye olarak göndermişti.
Bu vesileyle yeri gelmişken @Kandra 'ya tekrar teşekkür ediyorum.
Rica ederim Alper hocam. Keyifle okumuşsunuzdur umarım
Uykusuzluğu beklediğim kadar zifiri karanlık yıldızsız gece kitabını da bekliyorum ben. Okuyan kişiler içindeki hikayeleri çok beğendiklerini söyleyip duruyorlar. Ben de King okumaya başladığımdan beri basılsın diye bekliyorum. Bakalım hayırlısı…
Özellikle 1922 'yi çok beğenmiştim ben. Netflix bu öyküyü film olarak da uyarladı, bence en başarılı King film uyarlamasıydı.
Evet filmi duymuştum ve onun da çok güzel olduğuna dair yorumlarla karşılaşmıştım. Okuduktan sonra onu da izlemek istiyorum şahsen.
Yaratık (Desperation) romanı ile ilgili bir şey sormak istiyorum,
Orijinal dilinde 1996 basımı, 704 sayfa
İnkilap 1998 basımı, 568 sayfa
İnkilap 2017 basımı, 432 sayfa
Nedeni hakkında fikri ya da bilgisi olan var mı acaba?