Stephen King Kitapları

Çok oldu aslında ama bence güzel kapaklar… Yeni baskılarda devam etmeyen serilerin kapaklarının değişmesi bence hem okur hem yayınevi için olumlu.

2 aydır bu kapakları da alsam mı almasam mı çelişkisi yaşıyorum. :slight_smile:

3 Beğeni

Gözümden kaçmış benimde. Bugün fark ettim bende. :joy: :joy: :joy:

1 Beğeni

Bir Aşk Hikayesi dizi olmuş. O halde kitabın yeniden baskısı dizi kapağıyla yapılır. Sevindim. Bu muhteşem kitabı herkes okumalı. Belki ben de yeniden okurum.

Apple TV’nin yeni sezon tanıtımında diziden kısa bir kesit verildi:

7 Beğeni

Keske bassa tekrar altın kitaplar:( Merak ettiğim King kitaplarından biri,uzun süredir okumak istiyorum :pleading_face:

Sahafların birinden almayı düşünüyordum ama bu haber beni duraklattı. Altın kitapları beklemek mi mantıklı yoksa 2.el alıp okumak mı kararsız kaldım. Çok da merak ettiğim bir kitap. Sizce ne yapayım? :sweat_smile:

Fiyat normal ise en fazla etiket fiyatı civarındaysa alınır ama uçuk fiyat istiyorlarsa ben olsam almam

3 Beğeni

Medyum kitabı Türkçe çevirisinde tam metn mi acaba? Orijinal ve başka dillerdeki çevirilerde sayfa sayısı epey fazla. Yazı boyutları çok mu küçük yoksa kısaltılmış metin mi okuyoruz biz? Sorunun cevabı önceden verildiyse kusuruma bakmayın, gözden kaçırmışım.

1 Beğeni

Tebrik ederim çok güzel bir iş çıkartmışsınız… Okuduğum eserler üstadın;
O
Kubbenin altında
Hayvan Mezarlığı
Mahşer
Sis
22/11/63
Ceset
Şimdilik bunlar buldukça okumak istiyorum.Her kitabı ayrı bir dünya ve özellikli…Ben genellikle uygun fiyata bulup almaya çalışıyorum…Kara kule serisini de seri kitaplar koleksiyonuma eklemek istiyorum… Burada bazı arkadaşlar çeviriyi beğenmemiş okumadım ama arkadaşların bir bildiği vardır ki böyle diyorlar. Genelde üstazın kitaplarını Altın kitabevi çıkartıyor ve baskıları çok eski olanlarla birlikte yeni olanlarda var. Bir çok seveni var tekrardan çıkartılabilir…

2 Beğeni

Kara Kule’nin ilk 3 kitabının çevirisi sıkıntılı ancak 2. kitap hariç okuma zevkim azalmadı. Seriye başlayabilirsiniz. Güzel bir yolculuk olur.

1 Beğeni

Benim devamlı gittiğim bir sahafçı var o kadar çok kitabı var ki iki tane kelepir kitabını buldum tabii yılların verdiği bir eskimişlik var birazda çökmüş sonradan nadir sahafta bulduğum kitaplarla karşılaştım fahiş fiyat istiyorlar iki kitaba 20 YTL verdim​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Stephen King kitaplarına korkunç diyorlar, hatta etkilenip kabus gördüklerini bile söyleyenler var. Bu yüzdende Stephen King’in hiçbir kitabına başlamadım. Sizcede öylemi forumdaşlar? O kadar korkunç ve etkileyicimi?

Merhaba,hayır abartıldığı kadar korkunç değil bence,sadece O kitabını okurken korktuğumu hatırlıyorum o da aşırı derecede bir korku değil tabii.

2 Beğeni

Asla öyle değil kim demişse uçmuş kaçmış içine ciin kaçmış :roll_eyes::roll_eyes:

1 Beğeni

Çok kitabını okudum ama bir tek Hayvan Mezarlığı’nda bir süre uyuyamadım. Onun da ilk filmini -epey eski tarihli- izleyince tüm korkutuculuğu gitmişti. Yani o kadar korkunç değil ama o kadar etkileyici.

4 Beğeni

Üstat yazar biz okuruz :slight_smile: Korkmak veya korkmamak bir seçenek…

1 Beğeni

Çok güzel tespit. Geçen Ay Kujo’yu okurken gerildim gerildim gerildim sonra ağlamaya başladım. King işte.

1 Beğeni

Ben bazı eserlerini okurken bazı kısımlarda korkmuştum açıkcası. Fakat çoğu kitabını okurken temelde en çok hissettiğim şey gerilimdi. Özellikle kitaplardaki psikolojik durumlardan ve gergin hallerden çok etkilenip gerilimi doruklarda yaşamıştım. Bu durumun benim kitapları okuduğum ortama ve benim karakterime de bağlı olduğunu düşünüyorum. Ben kitaplardan,oyunlardan ve dizilerden kolayca etkilenen bir insanım mesela. O yüzden bunları okurken ekstra bir gerilim ve heyecan yaşıyordum. Buna rağmen çoğu kitabını zevkle okudum. Kabuslar görüp uykusuz kalacak kadar da korkmadım ben açıkcası. Kişiden kişiye değişiyor bence. :sweat_smile:

3 Beğeni

Sai’nin en sevdiğim romanıdır.

9 Beğeni

Çok güzel bir haber! Umarım ‘‘gerçekten’’ mayıs ayında çıkar da okuma şansına erişebiliriz. :heart_eyes: :roll_eyes:

2 Beğeni