Yorumları göz önünde bulundurmalarına sevindim. King’e yakışır bir kapak tasarımı olduğunu düşünüyorum. Bir öncekinde hiçbir emek yoktu resmen.
Tam şimdi paylaşıyordum bende. Açıkçası eleştirilerin havaya gitmesine alıştıktan sonra bununda aynı sonuca varacağına neredeyse emindim. Dikkate almalarına çok sevindim.
Önceki kapak nasıldı acaba? Bulamadım da nette.
Birkaç mesaj yukarıda var.
Teşekkür ediyorum, yukarıya bakmayı akıl edememişim.
King yazısı biraz küçük olmuş, alttaki görsel hâlâ görülebiliyor
Bence Altın Kitaplar kitap boyutlarını 43.5x20 şeklinde düzenleyip, Stephen KING ismini yatay bir şekilde tüm kapağı kapsayacak biçimde konumlandırıp tekrardan basmalı.
Hard Case Crime tarafından yayımlanan diğer iki King romanını (Eğlence Parkı - Colorado Kid) bizde Sayfa6/İnkılap yayımlamıştı. “Later” için İnkılap’ı ara ara “rahatsız etsek mi”
@periyodiknesriyat KİNG 'i çok büyük yazarak asıl olayı kapatmışsınız. Sizin yaptığınız gibi O kısmı Altın gizlese buna şaşırmazdım.
Kitapevleri bu kapağı vitrine koyar mı merak ediyorum.
Merhaba,
Kitapların bir okuma sırası var mı?
Genel olarak soruyorsanız Kara Kule ve Bay Mercedes harici seri yok. Bir de Medyumdan sonra okunması gereken Doktor Uyku var.
Tılsım ve Kara ev de seri olarak arka arkaya okunmalı.
Evet haklısınız. Onları unutmuşum.
Kara Ev’in yeni baskısı yok sanırım değil mi?
Şimdi baktım internet sitelerine yok görünüyor. Belki DR mağazalarında vardır. Nadir kitap ta 30-40 tl den başlıyor fiyatları.
Bende tekrar basılmasını bekliyorum.
Teşekkür ederim hocam,
Serilere girmeden okuyayım o zaman, tekrar sağ olun.