Stephen King Kitapları

Yorumları göz önünde bulundurmalarına sevindim. King’e yakışır bir kapak tasarımı olduğunu düşünüyorum. Bir öncekinde hiçbir emek yoktu resmen.

3 Beğeni

Tam şimdi paylaşıyordum bende. Açıkçası eleştirilerin havaya gitmesine alıştıktan sonra bununda aynı sonuca varacağına neredeyse emindim. Dikkate almalarına çok sevindim.

1 Beğeni

Önceki kapak nasıldı acaba? Bulamadım da nette.

Birkaç mesaj yukarıda var.

Teşekkür ediyorum, yukarıya bakmayı akıl edememişim.

1 Beğeni

Yeni kapak görücüye çıkmış, hayırlı olsun :rofl:

16 Beğeni

King yazısı biraz küçük olmuş, alttaki görsel hâlâ görülebiliyor :joy:

2 Beğeni

Bence Altın Kitaplar kitap boyutlarını 43.5x20 şeklinde düzenleyip, Stephen KING ismini yatay bir şekilde tüm kapağı kapsayacak biçimde konumlandırıp tekrardan basmalı. :man_facepalming:

1 Beğeni

Hard Case Crime tarafından yayımlanan diğer iki King romanını (Eğlence Parkı - Colorado Kid) bizde Sayfa6/İnkılap yayımlamıştı. “Later” için İnkılap’ı ara ara “rahatsız etsek mi” :slight_smile:

http://www.hardcasecrime.com/

@periyodiknesriyat KİNG 'i çok büyük yazarak asıl olayı kapatmışsınız. Sizin yaptığınız gibi O kısmı Altın gizlese buna şaşırmazdım. :slight_smile:

Kitapevleri bu kapağı vitrine koyar mı merak ediyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba,
Kitapların bir okuma sırası var mı?

Genel olarak soruyorsanız Kara Kule ve Bay Mercedes harici seri yok. Bir de Medyumdan sonra okunması gereken Doktor Uyku var.

1 Beğeni

Tılsım ve Kara ev de seri olarak arka arkaya okunmalı.

1 Beğeni

Evet haklısınız. Onları unutmuşum.

1 Beğeni

Kara Ev’in yeni baskısı yok sanırım değil mi?

Şimdi baktım internet sitelerine yok görünüyor. Belki DR mağazalarında vardır. Nadir kitap ta 30-40 tl den başlıyor fiyatları.

Bende tekrar basılmasını bekliyorum.

Teşekkür ederim hocam,
Serilere girmeden okuyayım o zaman, tekrar sağ olun.

Ya arkadaşlar gerçekten altın kitaplar şu işe bir çözüm getiremiyor mu?

3 Beğeni

İzni almış olabilirler.

6 Beğeni

11 Beğeni