Stephen King Kitapları

Bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. Emin olmamakla beraber Silahşör kitabının Amazon’daki fotoğraflarında 2020 baskısı var gözüküyor. 2020 baskısı boyutları büyüktülmüş baskılar olduğu için bu kitapta büyük olabilir.

Anahtar Deliğinden Esen Rüzgar kitabını bilmiyorum.

Teşekkürler (20202020)

1 Beğeni

İkisininde basıldı büyük boyutu.

1 Beğeni

Yeni baskısını beklediğim Stephen King kitapları.

1- Maça Kızı
2- Buick 8
3- Karanlık Öyküler
4- Kara Ev
5- Karanlık Çökünce
6- Duma Adası
7- Bir Aşk Hikayesi
8- Zifiri Karanlık Yıldızsız Gece

5 Beğeni

Yeni baskılarını almıştım hepsi aynı boydalar.

2 Beğeni

Bende Kara Ev ve Duma Adasını bekliyorum. Umarım en kısa zamanda basılır.

1 Beğeni

Böyle demiştim ama kitap çıkmış, HB kargoya vermiş kitabı.

5 Beğeni

Bildirim geldi bana da. Idefix de benimkini kargoya vermiş bile. Hâla şaşkınım. :grin:

2 Beğeni

Instagram’dan bunu paylaşmışlardı.

4 Beğeni

HB’den aldığım kitap geldi.

20 Beğeni

Sarı renk soluk gibi geldi. Yukarıdaki resimde daha açık gözüküyor.

Evet öyle gözüküyor ama o paylaşımda onu bile isteye parlak yapmışlardır.

1 Beğeni

Ben de D&R’dan bekliyorum dün akşam sipariş ettim bugün kargoladılar çok hızlı, beklemiyordum. Ekim ayı gibi Poe Tüm Öyküleri İletişim Yayınları ikili seti sipariş ettim, 20 gün falan temin edemediler kızıp iptal etmiştim :grin: Gelsin de bayramda icapçı olmazsam sindire sindire okuyayım Billy’yi…

3 Beğeni

Amerika ya da Türkiye çok tanıdık fikirler.

4 Beğeni

Billy Summers’ı Hepsiburada 20’sinde teslim etti. Çok mutlu oldum hızlı olmalarına, hiç beklemiyordum . Dün okumaya başladım. Bakalım nasıl bir dünyaya sokacak Stephen King bu sefer :partying_face:

1 Beğeni

Kral her zaman olduğu gibi dersine yine iyi çalışmış. :slight_smile: 1. Felluce muhaberesinin hemen öncesini anlatıyor.

Kısacası BAAS direnişçileri dört "Blackwater"i indirdiler ve Amerikan ordusu şehre hava destekli büyük bir operasyon başlattı. Bir hafta sonunda arkalarına baka baka geri çekildiler.

Ben bu olayı şuradan hatırlıyorum, o dönem Irak direnişinin yükseldiği bir dönemdi. Hem BAAS hem de Şii direnişçiler ABD’ye büyük kayıplar verdiriyorlardı. ABD artık sokaklarda devriye gezemiyordu, askeri üslerinin çoğunu şehir dışlarına çekmişti veya çekmeye başlamıştı. Belki ilk kıvılcım değildi ama Irak direnişinin büyüdüğü anlardı.

3 Beğeni

Mesajlar silindikten sonra aynı konuda bir gün sonra aynı konuda malı paylaşımlar. Forumdaki düşünce özgürlüğü seviyesi tek bir tarafa işliyor tebrikler. :slight_smile:

Beni neden tebrik ediyorsunuz ve hangi mesajlarla ilişkilendirdiniz bu paylaşımı. Hiç bir şey anlamadım yazdığınızdan.

2 Beğeni

Galiba 2-3 gün önce mülteci - sıgınmacı tartışmasında “Gündem” başlığında silinen 2-3 mesaj olmuştu @birisi43 ona tepki göstermiş, muhtemelen tepkisi bana değil ama yine de benim üzerinden bir tepki verilmesi ve “korunma” iması doğru değil.

Okuduğum kitapta ülke gündeminde olan bir tartışmayla ilgili bağlantı gördüm ve bunu paylaştım. Biri ya da birilerini ima etmek için yapmadım. Örneğin Me Too ile ilgili cümlelerde vardı forumda bir tartışma yaratmamak için onları paylaşmadım.

O silinen mesajlarda denetmenlerin tartışmanın içeriğinin doğru yanlış değerlendirmesi yapmadıklarını tartışmanın büyümemesi ve istenmeyen yerlere gitmesini engellemek için bir önlem olarak müdahele ettiklerini düşünmüştüm.

6 Beğeni