Stephen King Kitapları

Çok teşekkürler, eline sağlık.

2 Beğeni

Merhaba, Kara Kule’yi eski kapaklı kısa boy baskılardan okuyorum. Yayınevi kapakları değiştirip daha uzun baskılar yapmış. Bunlarda bir çeviri farkı var mıdır? En önemlisi eski baskılarda yayıncının sansürleyip kırptığı bölümler var mı? Varsa yeni baskıları edineceğim. Eksik okumak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

1 Beğeni

Sansür olup olmadığından emin değilim. Karakule’nin yeni baskılarında hiçbir zaman sansürsüz tam metin diye bir ifade olmadı.

2 Beğeni

"Tom Gordon’a Aşık Olan Kız"ın po-up kitabı varmış:

3 Beğeni

Kamp - Stephen King

Bu kitabı fiziksel olarak elde eden oldu mu acaba? Uydurma bir kitaba benziyor.

1 Beğeni

Zebramo’da böyle bir ilan buldum. Güya 200 000 Türk lirasına satılmış. Yayınevini de kitabı da yeni duydum çok ilginç.

Edit : DH’ de kitabın kendisinde olduğunu ve okuduğunu iddia eden bir eleman var ama foto at deyince sıvışmış ciddiye alınabilecek bir şey değil

1 Beğeni

Gece gece niye dedektiflik yaptım bilmem ama forumda şu fotoğrafı paylaşan kullanıcının kitaplığına zebramodaki fotoğraf çok benzemiyor mu.

2 Beğeni

Böyle bir kitap olduğu da söyleniyor olmadığı da söyleniyor yıllardır. Fakat ilk kez böyle görüyorum ben de. İlginç. :thinking:

@_OZ Bu daha da ilginç. Gerçekten de aynısı. :joy:

1 Beğeni

Zebramo’daki 200000 TL’lik satışı yapan Arkadaş da bu zaten.

1 Beğeni

Bir Stephen King hayranı olarak gece vakti heyecanlandım şimdi ya varsa. :thinking:

2 Beğeni

Arkadaşlar sabah kalktım ve kitaplığıma şöyle alıcı gözle bakarken rafların birinde araya sıkışmış bir kitap fark ettim. Yakından bakınca ne göreyim? Kamp. Şok oldum. Sizinle de paylaşmak istedim. Filtre için kusura bakmayın onsuz fotoğraf çekemiyorum.
Ben de @Yener_Arslan bey gibi bir Stephen King hayranıyım ve bu kitabın bende olduğu aklımdan çıkmış. Sabah sabah kısmet işte. Birden ortaya çıktı kitap.

Not: Anlaşılmazsa diye. Tabi ki böyle bir kitap yok. Hiçkimsede yok. Sırf bu durumla dalga geçmek için böyle yazdım ve kıytırık bir görsel hazırladım. Elinde olduğunu söyleyen ve sattığını belirten şahısta da yok bu kitap.

7 Beğeni

Acaba yayınevinin yaptığı bir derleme mi bu yoksa yayınevi kitabın adını mı değştirmiş.

1 Beğeni

Bu iki kitap sanırım çoğu insanın bilmediği baskılar.

4 Beğeni

Hortlak kitabı Şeffaf’ın eski basımı olabilir.

1 Beğeni

Korku Ağı’nın eksik içerikli baskısıydı galiba.

4 Beğeni

Ben de araştırdığımda Korku Ağı’nın eski basımı olarak çıkmıştı karşıma.

2 Beğeni

Hortlağa baktım. Nadir kitapta iki adet var hem de uygun fiyatlı ama kondisyonları çok perişan değer mi bilmiyorum.

Diğer sitelerde de var fiyatı 500 TL’ye kadar çıkıyor ama kondisyon önemli görerek almak lazım.

1 Beğeni

Instagramda takip ettiğim bir beyefendi hikayesinde paylaştı. Umarım söyledikleri gibi şubat ayında çıkarırlar.

3 Beğeni

Geçen ben bi estim gürledim yayınevine, ondan hemen basacağız kararı almışlardır hocam :slightly_smiling_face:.

2 Beğeni

Elimde mevcut. Çevirisi biraz komik olsa da kitaplığımın nadide eserlerinden

2 Beğeni