Stephen King Kitapları

Sanırım bir rahatsızlığı var. Bunu gelişigüzel söylediğini sanmıyorum.

2 Beğeni

Reis dinlenirken bile üretmeye devam ediyor. Bu gazeteyi almak isterdim işte.

5 Beğeni

Muhteşem bir haber. Aynı şekilde gazete halinde Türkiye’de de basılmasını isterdim fakat en azından yakın zamanda hiç okuyamayacağız gibime geliyor. Aslında bunu basabilecek çok güzel butik yayınevleri var fakat ne onların bütçesi King telifine yeter ne de Altın ya da İnkılap teklifleri bırakır.

5 Beğeni

Peri Masalı’nın çevirisi ne kadar berbatmış… Şikayet edenleri görmüştüm ama doğrusu bu kadarı da fazla. Kitabı basmadan önce kimse okumamış mı,biz ne yapıyoruz dememiş mi, anlamadım.

9 Beğeni

Duma adası yeniden basılacak denmişti bir ara, yeni bir haber var mı?

2 Beğeni

:tada:

11 Beğeni

:partying_face:

Fuara da Duma Adası’nı çıkartsalar çok güzel olurdu.

3 Beğeni

Keşke böyle bir sürpriz yapsalar :blush:

2 Beğeni

Geçen de Duma Adası 3.baskı yapmıştı bandrolde. Birlikte gelir o zaman.

5 Beğeni

You Like It Darker için bandrol almış Altın.

12 Öyküsü var bu kitabında ve denilene göre bazıları ilk kez yayımlanmış. :slight_smile:

Muhtemelen bizim için hepsi ilk kez yayımlanmış olacaktır.

Ben kitap yayınlanınca makine çevirisi ile yüzeysel bazı öyküleri okumuştum. Makine çevirisi hiç keyif vermiyor ama meraktan bakayım demiştim. :slight_smile:

“Rattlesnakes” adlı öyküsü Kujo devamı bir öykü.

“The Fifth Step” sonu ile okuru ters köşe yapan bir öykü. “Finn” ve "On Slide Inn Road " 'da güzel öyküler. “Red Screen” öyküsünü bir PKD kitabında görsem şaşırmazdım, PKD’nin istila öykülerine çok benziyor. :slight_smile: Hatırladıklarımdan, galiba “The Turbulence Expert” beğenmiştim.

Gerçek bir çeviriyi okumak lazım ama "“Laurie” dışında beğenmediğim öyküsü olmamıştı galiba.

10 Beğeni

Ya türkçeye çeviriyorlar da eksik oluyor. Birebir çeviri yaptığı kitap sayısı çok az altın kitapların…

1 Beğeni

16 Beğeni

4 Beğeni

Alabilene Hayırlı Olsun :expressionless_face:

3 Beğeni

O dizisi var diye yeni baskı yapılmış anladık ancak ciltli baskısı da kötü. Baskısı olmayan kitapları dururken ya da yeni kitapları beklerken yaptıklarına bak.

3 Beğeni

Cidden yeni kapak O’nun berbat. Mahşer zaten aynı. Bir de 1k fiyat tamamen para sömürüsü

3 Beğeni

Mahşer ve O’yu bir kere tam metin ciltli ve kapaklı çıkarttın. Artık ne diye sürekli varyasyon yaratıyorsun. Artık diğer kitaplara yönel. Ne bileyim Kara Kule serisi için bir yenilik yap, itibar kazandır.

5 Beğeni

Yeminliler sanki iyi bir baskı yapmamaya. Agatha Christie de ellerinde kan ağlıyor.

3 Beğeni

Eh bu benim beklediğim baskı. :slight_smile: Geçen yıl bu boyalıların karton kapakları çıkmıştı, Zaten diğer 3 baskılarına sahibim, sert kapak baskıları da çıkar diye karton kapakları almamıştım.

Pek iyi kararlar veremeyen birisi olarak bu kez bekleyerek iyi karar vermişim. :slight_smile:

5 Beğeni

2020’de O ciltli baskısını Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları mağazasından 95 lira yerine %40 indirimle 57 liraya almıştım. Babam banka emeklisi olduğu için kültür yayınlarından ilgimi çeken kitapları gidip mağazadan alıyorum.

1 Beğeni