Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

3 Beğeni

Sona da bir Vitas bırakayım. Dalga geçiyorlar ama Vitas bence çok güzel, diğer şarkılarına da bir bakın derim.

3 Beğeni
2 Beğeni

“vkgoeswild” harikalar yaratmaya devam ediyor. “Is She With You” piyano cover. Beğenirseniz takip edin, çok iyi kanal.

1 Beğeni

Sevdiğim dizi olan Doctor Stranger’ in videolarını izlerken denk geldiğim şarkı. Yalnız sahneyi birkaç kat daha acıklı hale getirmiş. :smiley: :smiley: Çocukken Kuzey Kore’ ye kaçırılıp, orada babası tarafından yetiştirilip dahi bir kalp cerrahı olan doktorun çilelerini hatırlayınca içim parçalandı. Ne çekti ya. :slight_smile: :sob:

Not: Lee Jong Suk sevimliliği, doğallığı ve başarılı oyunculuğu ile beni benden alan oyuncudur. :slight_smile:

1 Beğeni

:smiley: Bunu izlemiştim, çok komik. :slight_smile:

Ben de bunu bırakayım.

3 Beğeni

Ne zaman saksafon sesi duysam aklıma gelir. Bu adam saksafonuyla efsaneye dönüşüyor :grinning:

6 Beğeni

Hatırlıyorum o zamandan bunları, böyle enerjik bir şarkıyla sonlarda kalmalarına şaşırmıştım. Üzücü olan şey ise aynı sene Manga’nın 2.likte kalması… Yine efkarlandım. :frowning:

3 Beğeni

Bu adamlara da gerçekten bayılıyordum, diğer şarkıları da çok güzel grubun. :smiley:

Bunu da bırakayım :smiley:

3 Beğeni

Gözyaşlarımın okyanusunda boğuluyorum
Uluyan yeller direklerimi büküyor
Ve özlemim her dramla derinleşiyor

Hoş geldin, kumsalım
Hoş geldin, sessiz dalga
Boğulduğum gözyaşlarımın okyanusuna

6 Beğeni
1 Beğeni

Böyle durduk yere bunu dinlemek oldukça hoş oluyor.

2 Beğeni

Taptıklarımdan.

2 Beğeni

:herb:

9 Beğeni

Bu gruba dün eski İngilizce şarkıları dinlerken denk gelmiştim, harikalar. :smiley:

3 Beğeni

Ben de bu grubu çok seviyorum :grinning:
Hatta şu şarkısını milyon defa dinlemişimdir:

3 Beğeni

:smiley: Evet harikalar, seneler önce bir gün oturup dinleniyordum. Arkada Studio Brussel adlı radyo çalıyordu (Bu hayatta en çok dinlediğim radyo). Sonra Alive çalmaya başladı. Öylece kaldım yerimde. Muhteşem bir şarkıydı bu çünkü. Şaşırmıştım. Sonra bu grubu arayıp buldum ve şarkılarını dinledim. :smiley:

Bu grubu da oradan dinlemiştim ilk kez. Bu şarkıyı ilk dinlediğimde işimi durdurup, ne varsa durdurup hemen bulmuştum. :smiley:

Looking like Jesus calling a taxi
Waving my paper, Sunday Times
Going through headlines, breakfast take five
Sugar and no milk, city goes crazy
I’m crazy too

3 Beğeni

Sözleri güzelmiş. Biz de hep rap, hip-hop vuruyoruz bir yerlerden ama etkilenen yok. Yakında rapçileri de susturacaklar diye düşünüyorum gerçi.

1 Beğeni

:smiley: Şarkının sözleri güzel ama ben en çok bu şarkısını sevmiştim, hala da bu şarkıdayım.

1 Beğeni