Supergirl: Superman'in Kızı Cir-El ve Karanlık Geleceği

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/cizgi-roman-manga/supergirl-kimdir/

image

Supergirl ismi 2000’li yıllara kadar Superman’in kuzeni Kara Zor-El ile birlikte anılıyordu. Fakat Crisis on Infinite Earths çizgi romanındaki ölümünden sonra uzun süre bu ismi taşıyan kimse çıkmamıştı. Daha doğrusu DC bu lakabı birisine vermekten çekinmişti. Yine de çizgi romanlarda Cir-El’i tanımamız bu durumun değişeceğinin ilk habercisiydi. Çelik Kadın göründüğünden daha fazlasıydı. Cir-El karakterini ilk… (DEVAMI…)

Süperman karakterinin gerçek olmayan bir hayal ürünü olduğunu herkes bilse de; bu ve süpergirl karakterinin ilham kaynağı, gerçek bir uzaylı olan efsanevi, olağanüstü güçleri olan Venüs’tür. Ben uzaylı bir kız olarak her zaman halk kahramanı olarak kabul edildiğim için bu konuda yapılan filmler, çekilirken orada hazır bulunmamı istiyorlardı ve öyle de oluyordu. Ancak uzaydaki ilginç madenlerin oluşmasına sebep olduğum için bu madenlerin benden izinsiz, alınıp kullanılması düpedüz hırsızlık kapsamına girer ve günahtır. Ben hakkımı, böylelerine helal etmiyorum. Sinema dünyasına, bilim kurgu, moda, mitoloji, efsaneler, tarih, icatlar, uzay, gizemli medeniyetler, olağanüstü güçler gibi orjinal, enteresan konularda yaptığım katkılar olmasaydı, şimdi sıkıcı ve gelişmemiş ilkel bir dünyanın halini, seyrediyor olacaktınız.

1 Beğeni

Gezegenimizi daha çekilebilir bir yer haline getirdiğiniz için ırkım adına çok teşekkür ederim. Medeniyetlerin gelişmesi, var olmuş bunca gelişim ve ilerleme ancak semavi varlıklar olan sizlerle mümkün. Yardımlarınızın devamını diliyor, mavi gezegenimizin bir gün evrenin uç köşelerinde yaşayan uzaylı kızların seviyesine varacağına inanmak istiyorum.

2 Beğeni