Superman vs Thanos: İkili Mücadelede Maçı Kim Alır?

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/cizgi-roman-manga/superman-vs-thanos/

image

Marvel evreninin şimdiye kadar belki de en çok korkulan karakteri Thanos ve karşısında süper kahraman evrenlerine şekil veren DC evreninin en ikonik karakteri Superman. Sadece birinin sağ kalabileceği bir savaşta, sizce hangisi galip çıkar? Thanos’un şimdiye kadar Marvel evreninde karşılaştığı ve yenildiği çok nadir anlar vardır. Fakat işleri birazcık değiştirip belki de hiç tanıdık olmadığı… (DEVAMI…)

Bu sorunun cevabından önce sorulması gereken soru nerede savaşacaklar? Malum süpermen gücünü güneşten alıyor. Thanos güneşin olmadı biryerde kapışırsa Thanos karşısında süpermen ancak black widov kadar gücü olur​:blush::blush:

1 Beğeni

Dr. Manhattan ile kapışacakları zaman sonuç ne ise bu durumda da sonuç aynı olacaktır: Tabii ki Sipirmin kaybeder(Eğer Thanos’ un eldiveni varsa). Thanos bir parmak şıklatmayla, Dr. ise sadece düşünerek Süper’ i atomlarına ayırır. Ayrıca Dr. Süper’ in her atomunu evrendeki bir yıldızın çekirdeğine ışınlayabilir. :smiley: :smiley:

Silversurfer hepsini yener nerde o eski çizgiromanlar?

1 Beğeni

Ben 10 hepsini yener. :slightly_smiling_face:
Ekleme: Hatırlamıyordum videoda Türkçe altyazı yokmuş. Yine de en azından İngilizce bilenler izlesin.

Thanos da bilmem Ben 10 da bilmem. İzlemiyorum bunları. Songoku’nun da Goku halini bilirim sadece diğer versiyonları izlemedim. Çizgiromanda Silver Surfer derim sadece.

1 Beğeni

Then we fight in the shade diyorsun yani :smiley:

1 Beğeni

Thanos vs Saitama’yı da bekliyoruz.