Süt Vampiri

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Süt Vampiri – Aylık Öykü Seçkisi

image

Şafak sökmek üzereydi. Haziranın bu sıcağına bir de içindeki sıcak eklenmişti. Sancılar sıklaşmış, suyu gelmişti. Bebek gelmek üzereydi, at arabasını hazırlayacak vakit yoktu. Annenin feryatlarıyla bütün çiftlik uyanıktı artık. Daha önce çok kez doğum yaptırmış olan seyisin annesi hemen yardıma koşmuştu. Ruhundaki yangının hemen geçmesini umarak ıkınmaya başlayan anne çok geçmeden bebeği dünyaya getirdi. Altıncı… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Sen… Sen nasıl bi kralsin! Vampir bebek fikri… Çok yaratıcı, okurken nasıl benim aklıma gelmedi dedim. Tebrik ederim çok iyi bir oykuydu.

Benim aklıma Kadin Avcısı Vampir fikri gelmişti. :sweat_smile: Benim oykumu de seçkide bulabilirsin Tanzer Bulus adıyla…

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :slightly_smiling_face: hikayenizi okuyacağım.

1 Beğeni

Hikayeniz çok akıcıydı ve keyifliydi, bir çırpıda keyifle okudum elinize sağlık :slight_smile: Benim de bu ayki öykümde miniminnacık bir vampir bebek bulunuyor. Okumak isterseniz Zeynep Altuntaş adıyla seçkide bulabilirsiniz :slight_smile:

Teşekkür ederim yorumunuza :slightly_smiling_face: bir tane daha vampir bebek okumak isterim.

1 Beğeni

Hikayenizi bir çırpıda bitirdim. Vampir bebek fikri oldukça yaratıcıydı. Gelişme kısmını ne çok hızlı ne de çok yavaş geçmeniz okurken beni rahatlattı. Ama giriş ve sonuç kısmında daha çok detay istedim. Özellikle vampir bebeğin neden öyle doğduğu ve neden iblisin bebeği dendiği epeyce büyük bir soru işareti bıraktı bende. Diğer sayılarda da sizi takip edeceğim. Ve vampir bebek 2 gelir umarım. Soru işaretleri için. Kaleminize sağlık.
Soyut bir çalışma örneği ile bu seçkideydim. Orada da buluşmak üzere

Bazı durumları okuyucunun hayal gücüne bıraktım. Umarım soru işaretleri lezzet katmıştır. Teşekkür ederim yorumunuza :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Öykünün yapısı güzel yalnız yapıcı bir tavsiyede bulunmak isterim. Gidişatta tahmin edilebilir öğelerden ziyade detaylı bir anlatımla beraber merak öğelerini daha fazla işlemeniz öyküyü daha da güzel hale getirebilir.

Teşekkür ederim eleştiriniz için, merak unsurunu daha göz önünde bulundurmaya dikkat ederim bundan sonra :slight_smile: