Takip Ettiğiniz Tv Programları

Az önce Alias Grace’in ilk bölümünü izledim. Muhteşem dizi. İzlemeyen varsa kaçırmasın. Anne with an E gibi bağımlılık yapıcı ve insanın içini ısıtıcı ama aynı zamanda da yürek burkan bir iletişimi var izleyicisiyle.

Zuhal Topal’la Sofrada izliyorum. Sıla izinlerinde eve döndüğümde kendimi evdekilere yükmüşüm gibi hissediyorum. Hatta beni özledikleri için kalkıp odama da gidemiyorum.

Uzun muhabbetlerin artık durulduğu, özlemin giderildiği sırada televizyon açılınca ve onlarca senaristleri beş para etmez adamlardan oluşan kötü dizileri izlemeden önce 17.00 18.30 gibi vakitlerde izleyebileceğiniz bu program normal hayatta sağınızdan solunuzdan geçen insanların tanışmadan da karşınızda ne kadar düşebileceklerinin kanıtıdır.

Bazen çok kaliteli ama kibirli, bazen de cahil ama saf insanlar geliyor ki bunlar benim en sevdiğim tipler. Dİğer kombinasyolar sadece sinirinizi bozuyorlar. Her biri bu basit kurallar içerisinde yarışmanın amacını unutup ilginç stratejilerle çıkageliyor.

Programın mihenk taşı, denge noktası ve vaz geçilmezi Zuhal Topal. Kendisini bu programla tanıdım. Çok tatlı ve adil birisi. Her zaman evine konuk olunan kişiyi tutar ve asla yalan söylenmesinden hoşlanmaz. Eğer ortada bir adaletsizlik varsa onu kendi puanlamasıyla tolere eder. Ve o bayılma taklidi… kendisine ve dobralığına hayranım.

1 Beğeni

Program yerine kanal ismi vereyim: TLC

Eve döndüğüm zamanlarda (kış ve yaz tatillerinde yani) her daim TLC’ye takılıyorum, ilgi çekici bir şey oluyor genelde.

4 Beğeni

‘İzlemekte olduğunuz diziler’e yazacaktım sonra belki programlar için de başlık vardır diye aradım çıkardım.

Queer Eye izlemeye başladım. Dünyanın en tatlı insanı Tom’un hayatını değiştirerek başlıyorlar. 5 gay, işte birisi giyim, birisi kişisel bakım, birisi ev dizaynı, birisi beslenme, birisi kültür, sosyalleşme falan filanla ilgileniyor. Çok eğlenceli ve dinamik bir program. Tom’u arayıp şimdi napıyor diye baktığımda da programdan öğrendiklerine devam ettiğini ve hâla tontik komedi bi insan olduğunu gördüm. Hatta çok çok da ünlü olmuş. Meraklısına önerilir program.

Tom’un hesabı: sıkırım u yınıklırını sinin
https://mobile.twitter.com/tomjack20176306

Tv programı yok ama kabal var. Eskiden Cnbc-e idi kendisi şimdilerde tlc. Bir bayram sabahı Doctor Who Maratonu vardı. 5. Sezonun tamamını vermişlerdi ve başından kalkmadan (arada alt kata misafir gelince annemin zorla indirtmesi haricinde) izlemiştim. O gün benim için efsabevi bir aşkın başlangıcıydı. 11. ve Amelia arasındaki bağ benim için hâlâ bir başkadır. Ee ilkler unutulmaz.
Neyse efenim sonra yıllar geçti kanal değişti, artık dublajlı amerikan programları veriyorlar (Eskiden altyazılı programlar çoğunluktaydı) ama ilk aşkımın frekansı, tv izleyceksem başka kanala gitmez elim.
Emlak kuşağını da severek takip ediyorum. Özellikle de Hayalimdeki Ev favorim. Harabe gibi evlerin bayram çocuğuna dönüştüğünğ görmek beni mutlu ediyor.