Tartışma Köşesi

İthaki Vakıf 4’ü kaç yılından beri basmıyor bir araştırıp gelin madem kanıt istiyorsunuz. Hatta eski forumdan bir bakın ne zamandan beri telif davası mevzusu var. Kolaylık yapıp sizin yerinize araştırmayacağım çünkü gerek yok. Okuyacağınızı bile sanmam.

Şunu koyayım madem. Birkaç mesaj üstte zaten var ama okumamışsınız belliki.

Fahrettin bey de Epsilon yayınevi yetkilisi idi. 5 yıl mevzusunu buradan öğrenebilir, daha önce forumda yazılmış yayınevi başlıklarından da neden böyle olduğunu ya da hangi durumlarda değiştiğini öğrenebilirsiniz. İşi bana saldırıp vahiyle mi geliyora getirdiğiniz için daha fazla tartışmaya gerek duymuyorum. Yayınevi ya da İthaki fanlığınız size kalabilir, arada eski başlıklarını okuyup şimdiye kadar verdikleri sözlerin kaçta kaçını tuttuklarını görün, sonra yalancı olarak suçlamak suçlamamak konusunda yine bana yazarsınız.

Bu mesajı da okudukça gülerim ilerde. Teşekkürler.

Saygı hakedilir, müşterisine, okuruna saygı göstermeyen bir yayınevine benim saygı gösterip göstermeme kararım yine beni bağlar. O sizi çok da ilgilendiren bir durum değil.
Beni ikna etmek gibi bir zorunluluğunuz olmadığı gibi itham etmemenizi de rica ederim.
Belli ki orta yolu bulma ihtimalimiz yok, boşuna birbirimizi yormayalım.

2 Beğeni