Tekrar Tekrar Dinlediğiniz Anime Şarkıları

Ben de bunu bırakayım. :relieved:

4 Beğeni

Animesini hala izlememiş olsam bile 6-7 senedir döner döner dinlerim bunu. Golden time içerisinde ki Nana karakterinin bu Nana’ya gönderme olması da daha fazla izlemek istememe sebep oluyor ama zor günlere saklıyorum ayağına izlemiyorum inatla. Aslında k-on izledikten hemen sonra bunu açmıştım müzik animesi açlığı ile ama çizimler o zamanlar bana hitap etmemişti. Bu yaz izleyeceğim kesinlikle.

1 Beğeni

Orjinalini hiç dinlememiş olsamda bu cover ve çeviri çok hoşuma gider. 4 senedir filan ara sıra aklıma düşer dinlerim. Aynı kişinin kimi ga kureta mono için türkçe coveri vardı ama silmiş maalesef o da çok güzeldi. Senelerce ezbere bildiğim şarkının başlangıcını aklıma “kimi to natsu no owari” olarak değil “seni ve yazın bitimini” diye getirir hala kendisi. Keşke bi’ yerde bulmak mümkün olsaydı. Tabii o zamanlar 500 abonesi vardı. Şimdi 23k olmuş

1 Beğeni

Hikarunara-Your Lie İn April

Orange-Your Lie İn April

Bu ikisini göremedim, şaşırdım açıkçası.

3 Beğeni

Bu haftayı da bunlarla kapatıyorum.

3 Beğeni

Eski hard diskime bakarken içinde buldum.

Eskiden indirdiğim ve bu aralar tekrar izlemek istediğim tonla seriyi de içinde buldum. Aşırı mutluyum şu an.
exsp

1 Beğeni

Ano hi hana no namea wa bokutachi wa mada shiranai (Anohana). Ağlamaya aç olduğum her zaman final bölümünü açıp bu şarkı eşliğinde içimi rahatlatırım :smiley:
4 Beğeni

Otomatik diken diken oluyorsun ya. Refleks yani tamamen.

1 Beğeni

Kesinlikle :smiley: küçükken de bu şarkıya ağlıyordum hala bu şarkıya ağlıyorum :smiley:

1 Beğeni
2 Beğeni

Belkide yüzlerce kez dinleyip başını şişirmişimdir @Yuzuri

1 Beğeni

Şey onu yüzlerce yerine binlerceye çevirirsek daha iyi olur bebeğim :smiley:

1 Beğeni

Kalbim çıt gözyaşım pıt.

2 Beğeni

Shinzou wo Sasageyo:

Dinlerken uçabilirmişim gibi hissettiriyor. E onca kan boşa mı döküldü :sinir:
Unutmadan, Attack on Titan 2. sezon açılış sekansı şarkısıdır kendisi

1 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

ERASED soundtrackleri mükemmel ya :heart_eyes:

6 Beğeni
2 Beğeni

Violet Evergarden müzikleri muhteşem ya.

Youtube’da 1 saatlik soundtrack videoları var daha :heart_eyes:

3 Beğeni

Kralların kralı animeden kralların kralı müzikler.

Allahım bi’ yaz gelse de 4. sezon finali ile beraber en baştan bi’ canına okusam.

1 Beğeni