Violet Evergarden soundtrack’inden en çok bu parça hoşuma gitmişti:
Spyair opening-ending şarkıları konusunda çok iyi iş çıkarır. Gintama şarkıları çok iyidir mesela.
Gintama ending 17 Samurai Heart(Some Like It Hot- Japonların İngilizce okuyuşları )
Gintama Opening 13 Sakura Mitsutsuki
Gintama Sonsuza Kadar Yorozuya Kal filminin son kısmında ve kapanışta kullanılan Genjou Destruction.
Gerçi Gintama animesinin sadece Spyair değil genelde bu şarkıları iyi seçmesi, ostler için uğraşması, yeni arclar için sağlam müzikler eklemiş olması takdire şayandır, özellikle diğer uzun shounen animelerine bakınca, Gintamanın hakkını vermek gerekiyor.
Zamanında bir milyar kere filan dinlemişimdir bu şarkıyı. Gintama da olduğunu bilmek ayrı bir sevdirdi şu an.
Bu şarkıyı dinlediğimde sadece animeden kesitler ve kalan hisler dolmuyor içime, aynı zamanda gecenin bu vaktinde kendi kendinin antitezi olan birisinin bütün acısıyla dolduruyor dünyamı duyduklarım ve bildiklerim.
Bir arkadaşımdan kaptığım huydur, yeni keşfettiğim bir müziği yaklaşık 50 defa arka arkaya dinlerim, sıra bunda.
Dinlemek yetmiyor dans bile ediyorum. Enerjim yerine geliyor

Daha yeni olsa da tekrar tekrar dinleteceği belli.
Türkçe altyazı ile buraya koymak isterdim sözleri çok güzel 2 tane K-On müziği
U&I parçasına aşığım ya. Video yükleneli on sene olmuş be. Dün gibi aklımda.
Sabahtan beri kaç kere dinledim Allah bilir
E aimer yani olsun o kadar.
Fate serisine ayrı bir deliyim zaten,yan serilere başlamayı düşünüyorum bu filmi izledikten sonra. İzlerken sıralama konusunda yardıma açığım.
Şarkı da koyalım başlığa ters düşmeyelim
Fate zero izleyip zirvede bıraktığım için diğer serilere hakim değilim ama kendi içlerinde ki sıralama dışında yan serileri sıralama olmadan da izleyebilirsiniz sanırım. Hepsi farklı karakterler ile aynı şeyi anlatıyor diye biliyorum.
Zero gerçekten de farklı bir boyut, Gen Urobichi farkı buram buram, bir de Kıreı ve Emiya var… Tekrar izlerim ben bunu sanki😂 Teşekkür ederim cevabınız için.
Bu konuda yazılmış en kapsamlı yazıya bakmanı tavsiye ederim.
Fate Evreni Nedir? Nasıl Giriş Yapılır?
Çok teşekkür ederim, bu gözümden kaçmış.
Rica ederim, iyi seyirler.
2013ten beri istisnasız her sene dönüp dönüp dinlediğim şarkı. Animesini gibi kendisi de yer etti bende. Özellikle baş kısmına bayılıyorum, tam yaz havasında hissettiriyor. Bu kadar sevme sebebimde büyük ihtimalle orası. Gece gece aklıma düşme sebebi ise şarkıyı söyleyen kişinin sesini Aki Toyasaki benzetmem. @Expelliarmus
Gece gece hüzünlendim lakin. Bugün tekrar tekrar izlediğim ama uzun zamandır izlemediğim; hem bende yeri ayrı hem de yaz tatillerimi çok güzel geçirmeme sebep olan animelere denk geldim. Hem o günlere özlem hemde bu animeleri tekrar izleme isteği doğdu içimde. Usbye bölümleri atar, tvye takıp tekrar tekrar izlerdim yaz geceleri… Önümüzde ki birkaç yıl bunu tekrarlayabilmem pek mümkün görünmediğinden özlemim dahada artıyor. Ama sanırım asıl olay o kadar dertsiz tasasız şekilde o güzel yaz gecelerinde onları izlemeyi özlemem. Neyse uzun lafın kısası şarkı güzel şarkı.