Tekrar Tekrar Dinlediğiniz Anime Şarkıları

Güzel müzikmiş. Animeyi bilsem daha çok severim büyük ihtimal. Aki Toyasaki demek :grin: Ben pek benzetemedim. Aki Toyasaki sesi daha güzel bence :grin:

1 Beğeni

Tekrar tekrar dinlemem ama yerinde dinlendiğinde insanı çıldırtabilir.

2:33 sonrası insanı farklı diyarlara taşır…

3 Beğeni
3 Beğeni
1 Beğeni

“Dünyayı da, gücü de, intikamını da unut. Ben bana gülümseyen o harika insanı istiyorum!”

3 Beğeni
1 Beğeni

Bleach paylaşımını görünce yine aklıma düştü. Şarkı sayılmaz belki ama defalarca dinlerim bunu. Animede de ne zaman duyulsa ortalığın karışacağı anlaşılıyordu.

3 Beğeni

Aşığım bu şarkıya.

“Tekrar izleme düşüncesi aklımdan çık,çık,çık!”

3 Beğeni
4 Beğeni

Bu aralar K-On müzikleri dinliyorum hep.

Özellikle K-On’da Mio söylüyorsa şarkı baya güzel oluyor. Mio’nun söylediği 17 şarkı var sanırım. Tüm K-On şarkıları için buraya bakabilirsiniz.

https://m.youtube.com/channel/UCHQ008tYxIEnTVppkJf3hUA/playlists

2 Beğeni

Ben fuwa fuwayı filan da mio cover olarak dinliyorum. Mio’nun sesi bi’ başka. :kalp:

2 Beğeni

Bleach OST 3 - Fiesta De Guerra

1 Beğeni

Daoko ve sihirli sesi. :kalp:

1 Beğeni

Her ne kadar Polo D. Ace’i sevmesem de bu opening en sevdiklerimden biri.

2 Beğeni

Laputa Castle In The Sky (Ending Song) - Joe Hisaishi - YouTube / Ghibli❤

2 Beğeni

Elfen Lied Opening - Lilium (Official Audio) - YouTube Elfen Lied- Lilium harikadır.
Le Portrait de Petit Cossette - Moonflower - YouTube Le Portrait de Petit Cosette çok bilinmeyen bir animenin müthiş bir ost’u

2 Beğeni

Naruto shippuden ed7. Hem o sezon ile çok uyduğunu düşünmüştüm hemde kapanışa koydukları resimler ile filan çok güzel bir atmosfere bürünüyordu. O sezon olan malum olaydan ötürü de duygusallık katkısı ile aşık olmuştum bu şakıya. :smiley: Ne ara 10 sene geçmiş vay be.

2 Beğeni

Bununla 3 etti. Blue Encount karşıma çıkıyor her yerden bu aralar. Sürekli dinlenen japon gruplarına ekleyeceğim gibi duruyor.

2 Beğeni