Güzel müzikmiş. Animeyi bilsem daha çok severim büyük ihtimal. Aki Toyasaki demek Ben pek benzetemedim. Aki Toyasaki sesi daha güzel bence
Tekrar tekrar dinlemem ama yerinde dinlendiğinde insanı çıldırtabilir.
2:33 sonrası insanı farklı diyarlara taşır…
“Dünyayı da, gücü de, intikamını da unut. Ben bana gülümseyen o harika insanı istiyorum!”
Bleach paylaşımını görünce yine aklıma düştü. Şarkı sayılmaz belki ama defalarca dinlerim bunu. Animede de ne zaman duyulsa ortalığın karışacağı anlaşılıyordu.
Bu aralar K-On müzikleri dinliyorum hep.
Özellikle K-On’da Mio söylüyorsa şarkı baya güzel oluyor. Mio’nun söylediği 17 şarkı var sanırım. Tüm K-On şarkıları için buraya bakabilirsiniz.
https://m.youtube.com/channel/UCHQ008tYxIEnTVppkJf3hUA/playlists
Ben fuwa fuwayı filan da mio cover olarak dinliyorum. Mio’nun sesi bi’ başka.
Daoko ve sihirli sesi.
Her ne kadar Polo D. Ace’i sevmesem de bu opening en sevdiklerimden biri.
Elfen Lied Opening - Lilium (Official Audio) - YouTube Elfen Lied- Lilium harikadır.
Le Portrait de Petit Cossette - Moonflower - YouTube Le Portrait de Petit Cosette çok bilinmeyen bir animenin müthiş bir ost’u
Naruto shippuden ed7. Hem o sezon ile çok uyduğunu düşünmüştüm hemde kapanışa koydukları resimler ile filan çok güzel bir atmosfere bürünüyordu. O sezon olan malum olaydan ötürü de duygusallık katkısı ile aşık olmuştum bu şakıya. Ne ara 10 sene geçmiş vay be.
Bununla 3 etti. Blue Encount karşıma çıkıyor her yerden bu aralar. Sürekli dinlenen japon gruplarına ekleyeceğim gibi duruyor.