Tekrardan Sizlerle Olmaktan Mutluyum

(Sanırım konuyu yanlış yere açmışım. uygun bölüme taşırsanız çok mutlu olurum. :slight_smile: )

Merhaba. Ben Yazar Ceren Oktay. Daha önce forumunuzda hikayelerimi yayınlamış ama bir takım ailevi nedenler ve çalışma hayatından dolayı yayımlamaya devam edememiştim. Tekrardan sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum.

Yazım hayatıma 9 yaşındayken başlamış biri olarak yazmayı çok sevdiğimi ve kendimi fazlasıyla özgür bulduğumu itiraf etmeliyim. Her ne kadar çalışma hayatımda buna fazla zaman ayıramasam bile evlendikten sonra -yazabildiğim kadarıyla- ve doğumun ardından yazım sürecimi sürdürmeye devam ettim. Elimde 2 tane bitmiş fantastik roman bulunuyor ve şu anda yazmaya devam ettiğim Dönüşüm Serisi’ni diğer kitaplarımdan daha fazla seviyorum.

Basılmış bir adet romanım mevcut ama türü fantastik değil. 26 yaşındayım, eşimin desteğiyle yazmayı sürdürüyorum. Belki ilerleyen zamanda Dönüşüm Serisi’nin birkaç bölümünü paylaşır ve sizlerden düşüncelerinizi paylaşmanızı isteyebilirim. Ne de olsa burada bulunan hemen hemen herkes fantastik dünyayı seviyor ve okumaktan zevk alacaktır diye düşünüyorum.

(Dilerim ilerleyen zamanlarda Rabbimin de izniyle kızımın gurur duyacağı bir yazar olabilirim.)

8 Beğeni

Hoşgeldiniz, başarılar dileriz

1 Beğeni

Öncelikle hoş geldiniz. :slight_smile: Konunuz doğru kategoride. Yazım hayatınızda başarılar dilerim. :blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. :slightly_smiling_face:

Çok ama çok teşekkür ederim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni