Mesaj tonu başındaki kısım, zil sesi tamamı.
Bir başkadır, Armored Trooper Votoms sevgimiz:
Zil Sesi:
Mesaj Sesi:
Zil sesi olarak uzun süre şunu kullandım:
Bir ara da şunu kullanmıştım:
Şu anda standart bir melodi kullanıyorum, sanırım Apple’ın silk melodisi
Çocukken PS1’de oynadığımız bir oyuna denk geldim birkaç ay önce. O PS1’i bize bir akrabamız göndermişti artık oynamadığı zamanlarda. Ama elimizde yaklaşık 10 oyunun ilk bölümlerini barındıran bir demo CDsinden başka oyun olmadığından başa sarıp sarıp aynı şeyleri oynardık. İşte bu oyunlardan birinde savaşlar sırasında arkada çalan parça resmen zihnime kazınmış. Şarkıyı bulunca hemen zil sesi yaptım
Huawei orijinal zil sesi ve crash bandicoot akuaku mesaj bildirim sesi olarak ayarlı
Zil sesim THROW IT BACK | Songtradr Music şarjının sözsüz hali. Genelde kalabalık ortamlarda ldugum için duymam zor oluyor diğer melodileri
Bildirim sesim
Half life: Health Charger sound - YouTube
1bunun ilk 4 saniyesindeki medkit alma sesi. Ama ben whatsapp, twitter, instagram hepsine ayrı bildirim sesi kullanıyorum. Geneli Half Life sesleri.
Tam yirminci saniyede giriyor mükemmel oluyor. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum uzun sürede devam edecek gibi. Değiştirme sürem ise 2-3 yılda bir. Bundan önce 2 sene The Pretty Reckless why’d you bring a shotgun to the party idi, çok sert giriyordu hoşuma gidiyordu. Ondan önce ise 2 sene Lol’ün Worlds collide müziği idi. Ondan önce ise 3 sene kadar K project animesinin knock on effect müziğini kullanmıştım. Kolay kolay sıkılmıyorum kısaca.
Her sabah olsa nefret ederim ben nasıl hâlâ aynısını kullanıyorsun, yıllar geçse de etkisi kalıyor ben de
Evdekiler evet nefret ediyorlar. Ben değil, her sabah o sese uyanmak hoşuma gidiyor nedense.
Aa, öyle birşey mümkün mü ki? Bazen Harry Potter jenerik müziği baştan sona çalıyor, ben hala uyanamıyorum. Uyansam da 5 dakika sonraya snooze yapıyorum, 5 dakika sonra yine aynı şey
Zil sesimi sık sık değiştiririm ama mesaj ve bildirim sesi hep aynı.
Bu bir çok filmde kullanılan Wilhelm çığlığı. Gece uyurken bildirim gelince korkuyordum ama şimdi alıştım.
Alarmy diye bir program var. Tavsiye ederim. İstersen alarm kapatma yöntemine matematik sorusu bile koyabilirsin. Zorluk dereceleri var. En basiti çarpım tablosu. En zor kapatma yöntemi ise fotoğraf çekme. Düşün, artık alarmı kapatmak için hangi fotoğrafı ayarladıysan aynısını çekene kadar alarm susmuyor. (Not: Hile yapmak yasak, çoğu kişi bataryayı çıkarıyorum demişti, neyse ki benim telefonun batarya çıkmıyor.
)
Çok iyiymiş bu. Teşekkür ederim.
Hepsini birer-birer koyarım. Matematik hastasıyım, denklemler falan koymak harika olur
Birinci sınıftan beri biliyorum, gözü kapalı yapardım, ki bu da eskisinden pek farklı olmazdı.
Benim için harika, fotoğrafı çekene kadar kesin gerçekten uyanırdım. Ama evdekilere, özellikle kardeşime üzülüyorum
Benimki tablet, telefonda alarm kurmuş olsaydım, karanlıkta telefonu bile bulamazdım.
Maşallah fazla alarm yokmuş. Ne zaman uyuyorsun sen?
Siz onu bir de kardeşime sorun.
Normalde 12, 1 buçuk, en geç 1de, nadiren ayda bir kere falan 2de
Günde 4.5 saat uyku yeterli
Bu arada uygulamayı indirdim. Önizleme yaptım gayet iyi gözüküyor. Tek eksik yanı denklem sorusu sormaması.
3 basamaklı sayıları aklından çarpıyorsan iyi.
Kardeşinin yerinde olsam çalan tableti sen uyanmadan kapatır, saklardım. Bir daha da vermezdim.
O kadar da değil yani
Bazen benim yerime kendisi kapatır ama o seviyeye ulaşmadı daha.
Şimdi bakıyorum da ne çok alarm varmış.
Bir az alakasız ama konu Harry Potter olduğunda her zaman dediğiniz için yazıyorum: Kanal D’de cumartesi 20:00’da Harry Potter ve Felsefe Taşı yayımlanacak